Profesionalna izdelava spletnih strani

Ugodna izdelava spletnih strani ter trgovin

Izdelava spletne strani zajema več korakov in različne strokovnjake za spletne rešitve. Danes je prav izdelava spletne strani eden najpomembnejših elementov predstavitve izdelkov/dejavnosti potencialnim strankam, zato si izdelava spletne strani zasluži posebno pozornost. Podobno premišljena kot izdelava spletnih strani mora biti tudi izdelava spletnih trgovin. Ponudba mnogih trgovin je sicer spregledana v množici podobnih spletnih trgovin. Vse več trgovin se seli (tudi) na splet, zato predstavlja kakovostna izdelava spletnih trgovin pomembno konkurenčno prednost.


izdelava spletne strani cenaSamostojna izdelava spletnih strani ni enostavna

Obstaja prepričanje, da je samostojna izdelava spletnih strani (ali izdelava trgovin) dokaj enostavna. Marsikdo želi priti do spletne strani ugodno oziroma brezplačno, a samostojna izdelava spletne strani težko nadomesti profesionalne spletne storitve. Hitro se izkaže, da je izdelava spletne strani vse prej kot enostavna. Zagotovo se to, da samostojna izdelava strani ni enostavna, pokaže najpozneje takrat, ko ugotovite, da obisk spletne strani ni takšen, kot ste pričakovali. Čeprav se zdi samostojna izdelava spletnih strani oziroma trgovin sprva cenejša, enostavna kalkulacija to ovrže. Samostojna izdelava spletne strani vam vzame veliko časa in energije, ki zagotovo nista zastonj. Verjetno pa rezultat oziroma obisk spletne strani ne bo takšen, kot želite. Ugodno oziroma brezplačno je lahko dolgoročno precej drago, saj nekakovostna izdelava spletne strani pomeni manj dobička in veliko dela zastonj. Kakovostna izdelava spletne strani tako ni nikoli enostavna. Še zahtevnejša pa je izdelava spletnih trgovin, če nimate potrebnega znanja.  


Zakaj je profesionalna izdelava spletne strani tako pomembna?

Nestrokovna izdelava spletnih strani je praktično enakovredna temu, da spletne strani sploh ne bi imeli. Takšna izdelava spletnih strani namreč večinoma ne upošteva pomembnosti optimizacije. Vsakodnevno na spletu pojavi ogromno število novih domen. Spletne strani rastejo kot gobe po dežju, zato so številne strani spregledane, če izdelava spletne strani ne vključuje tudi strokovnjakov za učinkovite spletne rešitve, predvsem za optimizacijo strani (SEO). Uspešna izdelava spletne strani med samim procesom upošteva tudi pomembnost tega, da strani v iskalnikih – predvsem v Googlu, najbolj priljubljenem pri spletnih uporabnikih – zasedejo čim bolj ugodno pozicijo. Takšna izdelava spletne strani pa seveda ni dovršeno dejanje. Izdelava spletnih strani je proces, ki zahteva stalno analizo iskalnih navad spletnih uporabnikov in nadgrajevanje vsebin na spletni strani. Vse to seveda velja tudi takrat, ko se načrtuje izdelava spletnih trgovin. Pogosto je kakovostna izdelava spletnih trgovin še precej zahtevnejša od izdelave spletne strani.


Prednosti, ki jih prinaša izdelava spletnih strani z orodjem WordPress

Izdelava spletne strani pogosto poteka z orodjem WordPress. Poleg tega, da WordPress omogoča hitro in ugodno postavitev spletne strani, orodje navdušuje z možnostjo enostavnega dodajanja vsebin na spletni strani. WordPress je zelo pripraven za ažuriranje informacij, ko je osnovna izdelava spletne strani zaključena. Odločitev za WordPress omogoča, da bodo vsebine na vaši spletni strani kakovostne, obenem pa tudi »optimizirane«, torej vseskozi usklajene z navadami tistih, ki bi jih lahko zanimala ponudba na vaši strani. Dodaten razlog, zakaj je izdelava spletnih strani z orodjem WordPress tako priljubljena, je, da omogoča kakovostno grafično oblikovanje spletne strani (dobra vidnost besedila/fotografij, prečiščena grafična zasnova, kompatibilna tudi s tablicami in mobilnimi telefoni …).


izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletne strani ugodno: cena vas bo navdušila

Verjetno se zdaj sprašujete, koliko vas bo stalna profesionalna izdelava spletne strani oziroma ali je ugodno nujno manj kvalitetno. Kakovostna in strokovna izdelava spletnih strani sicer ni zastonj, vendar pa je cena storitve lahko bolj dostopna, kot si predstavljate. Cenik, ki smo ga oblikovali v podjetju Vsi.si, združuje ugodno ceno in vrhunsko kakovost. Če preučite naš cenik, hitro ugotovite, da je cena storitev, med katerimi ima pomembno mesto izdelava spletnih strani, zelo dostopna. Cenik je še posebej prijazen do strank zaradi dejstva, da izdelava spletnih strani vključuje tudi optimizacijo, s čimer boste pridobili pomembno konkurenčno prednost. Tako se vam cena storitve kmalu v celoti povrne. Konkretna cena je sicer odvisna od vaših specifičnih želja/zakupljenega paketa. Če vas torej zanima, kakšna bi bila cena izdelave strani po meri, vas vabimo, da nam pišete ali nas pokličete.


Možna tudi hitra in kakovostna izdelava spletnih trgovin

Med naše spletne storitve sodi tudi profesionalna izdelava spletnih trgovin. Tudi če vas zanima izdelava spletnih trgovin, boste presenečeni, nad našo ugodno ponudbo storitev. Podobno kot pri klasičnih spletnih straneh mora tudi izdelava spletnih trgovin potekati z upoštevanjem načel spletne optimizacije. Ko se izdelava spletnih trgovin zaključi, se optimizacija trgovin za spletne iskalnike nadaljuje. Strankam pomagamo doseči čim bolj ugodno pozicijo spletnih trgovin v iskalnikih. Ker je vaš uspeh v največji meri odvisen prav od tega, kako ugodno pozicijo spletne trgovine v množici podobnih spletnih trgovin dosežete, mora biti izdelava spletnih trgovin načrtovana zelo skrbno. Premišljena izdelava spletnih trgovin, ki zajema elemente, kot so dobra preglednost oziroma organiziranost spletnih trgovin, enostavno dodajanje izdelkov v spletne trgovine, izdelava privlačne grafične podobe trgovin in kakovostni opisi izdelkov, sestavljeni tudi z upoštevanjem najpogosteje iskanih ključnih besed, poskrbi, da rezultat ne bo izostal!


Vas zanima tudi?

kreativni paketi socialna omrežjaSEO strategijeoptimizacija spletnih stranioglaševanje na klikanaliza spleta