SEO optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani pomeni, da pri izdelavi spletnih strani ali ob rednih mesečnih aktivnostih upoštevamo zahteve spletnih iskalnikov, njihovega algoritma, saj je to edina pot, da spletne strani umestimo na visoka mesta na Google, kar je ključno, da spletne strani postanejo obiskane. Za uspešnost prodajanja storitve ali produkta danes zgolj spletna stran več ni dovolj. Spletna stran mora biti, poleg tega, da je estetska, pregleda in varna, mora biti pozicionirana čim višje v spletnih iskalnikih. To pomeni, da morate poskrbeti za SEO optimizacijo vaše strani. Na spletu lahko najdete veliko ponudnikov izdelave spletnih strani in optimizacije, ki obljubljajo nemogoče rezultate. Če ste pravkar stoplili na poslovno pot in se izdelave ter optimizacije vaše spletne strani lotevate prvič, priporočamo, da izberete kvalitetnega ponudnika. Optimizacija spletnih strani je delo za strokovnjake, saj bo le profesionalec na področju SEO optimizacije lahko vašo spletno stran prilagodil tako, da bo iskalnikom in uporabnikom prijazna. V podjetju Vsi.si d. o. o. imamo z optimizacijo spletnih strani veliko izkušenj in veliko kilometrine. Ponujamo vam ne le SEO optimizacijo strani, vašo spletno stran lahko izdelamo po pravilih SEO, da bo bolj prepoznavna na spletu in da se bo uvrščala na visoke pozicije na Googlu. Cenik naših storitev je ugoden, storitve pa opravljene nič manj kot profesionalno. Če se torej ubadate s problemom neprepoznavnosti vaše spletne strani ali pa potrebujete kakovostno izdelavo spletne strani, vam v podjetju Vsi.si d. o. o. lahko pomagamo.

SEO optimizacija
SEO optimizacija spletnih strani

Optimizacija in priprava spletnih vsebin na strani SEO

Vas zanima, zakaj so nekatere spletne strani prikazane že takoj med prvimi zadetki na Googlu in jih zelo hitro odkrijemo, nekatere pa ostajajo v ozadju? Odgovor je SEO optimizacija strani. Obstaja nekaj tehnik SEO pisanja vsebin, ki jih objavljamo na spletnih straneh, s pomočjo katerih se spletne strani pojavljajo med najvišjimi zadetki na spletnem brskalniku. Tehnike preprosto imenujemo SEO optimizacija spletnih strani. SEO vsebine morajo, poleg tega, da imajo dobro HTML kodo, tudi dobro interno povezane. V našem podjetju optimizaciji strani posvečamo veliko pozornost. Našim strankam smo s pomočjo kakovostne in učinkovite SEO kampanje uspeli drastično povečati promet. Če ste tudi sami mnenja, da ostajate pozabljeni in nevidni v množiti konkurenčnih spletnih strani, nas kontaktirajte. Optimizacija spletnih strani s podjetjem Vsi.si je pot pred konkurenco na spletu in to na cenovno ugoden in učinkovit način.

Kaj je optimizacija spletnih strani?

Optimizacija spletnih strani pomeni oblikovanje takšne spletne strani, da se uvrsti na visoke pozicije v spletnih iskalnikih. V splošnem velja, da boljša uvrstitev pomeni tudi več obiskovalce, več obiskovalcev pa pomeni več potencialnih strank. SEO (search engine optimization ali slovensko optimizacija spletnih strani) je postopek, s katerim dosežemo visoke pozicije. Gre za dinamičen proces in ne enkratno rešitev, saj se splet in pravila brskalnikov oziroma algoritmi iskalnikov neprestano spreminjajo, da bi uporabniku postregli s najbolj relevantnimi zadetki. Če je vaša spletna stran ustrezno optimizirana na ključne besede, ki morajo biti premišljeno izbrane, obstaja velika verjetnost, da se bo uvrstila na visoke pozicije v iskalniku. Iskalni zadetki so lahko organski in plačljivi. S pomočjo plačljivih oglasov lahko vaša spletna stran sicer hitro zasede visoke pozicije, vendar to ni dolgoročna rešitev. Le optimizacija strani oziroma spletnega mesta vam omogoča konstantno prisotnost na visokih mestih med iskalnimi zadetki. Vsem spremembam na spletu se prilagajamo tudi v podjetju Vsi.si d. o. o. in smo vedno v koraku z najnovejšimi trendi na področju spletnega marketinga. Optimizacija spletnih strani zajema različne prilagoditve na vaši spletni strani, ključne besede v vsebinah, povratne povezave, naslove spletnih strani, imena domen in še veliko tega. Optimizacija strani se deli na dva ključna dela, in sicer on site optimizacijo (ta poteka na spletni strani) in off site optimizacijo (ki poteka izven spletne strani).

SEO optimizacija internetnih strani

 

 

SEO optimizacija spletne strani on site

SEO optimizacija on site pomeni optimizacijo same spletne strani, ki se začne z izbiro imena domena, ki mora birti jasno, kratko in dobro opisno. Izredno pomembno pri on site optimizaciji strani so vsebine in naslovi. Pri tem je bistveno, da se izbere ključne besede, ki najbolje opisujejo vašo dejavnost ali produkt, ki ga želite tržiti. V sklopu on site optimizacije stani se morajo urediti tudi oznake za multimedijsko gradivo, preusmeritve, zemljevid spletnih strani itd.

SEO optimizacija spletne strani off site

Naslednja stopnja optimizacije strani je off site optimizacija, ki je veliko bolj kompleksna kot on site optimizacija strani. Pri tej stopnji optimizacije je ključnega pomena to, da je izvajalec optimizacije seznanjen z vsemi pravili in spremembami spletnih iskalnikov. Off site optimizacija poteka zunaj spletnega mesta in je ključna za vaš uspeh. Gre za ustvarjanje povratnih povezav oziroma link building. Povratne povezave lahko pridobite iz različnih virov, med najbolj priljubljenimi so vsekakor blogi, spletni imeniki, portali, forumi ipd.

 

S SEO optimizacijo strani bo brskalnik vašo spletno stran prepoznal in jo uvrstil više

Google, Bing, Yahoo, Najdi.si in druge spletne brskalnike vsak dan uporablja na milijone ljudi, ki s pomočjo ključnih besed, ki jih v brskalnik vpisujejo, poskušajo priti do želenih zadetkov. Že samo na spletnem brskalniku Google se dnevno izvede preko 6 milijard iskanj. V našem podjetju s kvalitetno optimizacijo spletne strani poskrbimo, da bo Google vašo spletno stran zaznal, prepoznal in jo uvrstil visoko med zadetki, spletna stran pa bo tako na vidnem mestu za vse ljudi, ki bi se radi seznanili s storitvami oziroma produkti, ki jih ponujate. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi cenik optimizacije spletne strani oziroma celotno ponudbo storitev, ki smo jih pripravili za vas. Stopite v stik z nami in svetovali vam bomo!

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.