Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Wordpress ali Magento spletna trgovina?

WordPress spletna trgovina za najboljše rezultate zahteva strokovno izdelavo. WordPress je bil prvotno razvit kot platforma za izdelavo blogov, vendar omogoča tudi nameščanje tem in vtičnikov. Zato se je hitro začel uporabljati za kompleksne spletne strani in trgovine. V podjetju VSISI d. o. o. se ukvarjamo z izdelavo WordPress in Magento spletnih trgovin in strani (preberite več o naših referencah). Sedež našega podjetja je v Ljubljani, kjer lahko poskrbimo tudi za spletno optimizacijo ali vodenje socialnih omrežij. S pomočjo optimizacije bomo poskrbeli, da se bo vaša WordPress spletna trgovina ali stran znašla med najvišjimi zadetki v spletnem iskalniku Google. 

Wordpress spletna trgovina

Kakovostna izdelava spletnih mest!

Kakovostna izdelava je nekaj, kar v našem podjetju do potankosti obvladamo. O tem pričajo številne zadovoljne stranke, ki smo jih pomagali doseči viden uspeh – povečali smo jim število obiskov in nakupov! Pri izdelavi trgovin v WordPressu ali Magentu je izredno pomembno, da je e-trgovina izdelana tako, da je atraktivna in zanimiva za potencialne stranke.

Vsebovati mora relevantne podatke in zanimive vsebine ter biti na splošno pregledna ter privlačna. Dober oblikovalec bo prepoznal primerne barve za spletno stran ali wordpress spletno trgovino vašega podjetja ter poskrbel za branding ter celostno grafično podobo. Mi lahko poskrbimo tako za izdelavo WordPress spletne strani kot tudi za vaš naslednji korak – spletno trgovino.

Dogovorite se za sestanek in poiskali bomo primerno rešitev za vas.

Izdelava spletnih trgovin – WordPress ali Magento?

Če je vaša spletna stran izdelana v WordPressu, je zelo verjetno, da boste pomislili tudi na trgovino v WordPressu. Pri tem je postal najpogostejša izbira WooCommerce, brezplačni vtičnik. Izdelava se priporoča vsem, ki že imate spletno stran v WordPressu oziroma imate na področju dovolj znanj in izkušenj.

Ker upravljanje spletne trgovine ni enostavno ter zahteva veliko tehničnega zananja in strežniških del, priporočamo, da ta del posla prepustite nam. Za izdelavo spletnih trgovin se poslužujemo obeh platform: WordPress in Magento. CMS sistem Magento uporablja kar 21 % top svetovnih spletnih trgovin.

Ponuja največjo izbiro tem, vtičnikov in nadgradenj, uporabniku pa omogoča enostavno uporabniško izkušnjo in neomejeno možnost prilagoditev z nizkimi stroški razvijanja. V primerjavi z ostalimi platformami je Magento izredno prijazen spletnim iskalnikom. Zato je tudi optimizacija v Magentu lažja.

SPLETNE TRGOVINE

Izdelava spletnih trgovin Magento

Kako izbrati pravega ponudnika?

Vsak, ki se odloča za izdelavo spletne trgovine, bo verjetno naredil naslednje: v Google bo vtipkal »izdelava spletne trgovine«. Iskalnik mu bo podal ponudnike storitve. A kako se na podlagi tega odločiti, katerega ponudnika izbrati?

Prvo pravilo je, da cena ne sme biti glavna pri odločitvi. V podjetju VSISI d. o. o. vam ponujamo konkurenčne cene in kvalitetno izdelavo, ki bo služila kot investicija v vašo prihodnost. Na informativnem sestanku v Ljubljani vam bomo končno ceno povedali vnaprej: tako ne bo nobenih presenečenj.

Cena pa se vam bo izplačala le, če bo vaša WordPress spletna trgovina obiskana. In tukaj spet nastopimo mi. S spletno optimizacijo poskrbimo, da se boste znašli na najvišjih pozicijah v Googlu.

Ponujamo vam vso tehnično podporo pri vzdrževanju in smo vam na voljo za vse informacije. Ponujamo kakovostne storitve po meri naročnika, saj pri vsaki izdelavi, naj bo to WordPress ali Magento, upoštevamo vaše želje, vizije in zahteve.

Optimizacija spletne trgovine z VSISI d. o. o. v Ljubljani

V našem podjetju izvajamo tako on site kot tudi off site optimizacijo. Optimizacija poenostavljeno pomeni, da je vaša spletna stran ali trgovina prilagojena spletnim iskalnikom tako, da se pojavlja višje med rezultati. Za dobro optimizacijo so ključnega pomena ključne besede, ki najboljše opišejo vaše delovanje ali storitev, ki jo ponujate, ali artikel, ki ga prodajate.

Dobre pozicije v spletnih iskalnikih pomenijo, da je vaša trgovina bolj vidna svetu. Za doseganje skupnih ciljev uporabljamo  strategije kot so link building, podporni blogi, orodja za analitiko itd. Z nami lahko stopite korak naprej in prehitite konkurenco.

Optimizacija