Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Spletne trgovine

Spletne trgovine niso zgolj na enem mestu izbrana ponudba za ciljne stranke, so veliko več. Gre za skrbno načrtovan in premišljen prodajni proces, pri katerem nič ne sme biti prepuščeno naključju. Zato je izdelava spletne trgovine več kot le estetsko dovršen dizajn. Spletne trgovine za to, da sploh zaživijo, zahtevajo kar nekaj dela in vloženega truda. Zato je najbolje nalogo zaupati nekomu, ki ima z izdelavo veliko izkušenj. V podjetju Vsisi d. o. o. se na spletne strani in trgovine spoznamo, zato vam lahko v procesu svetujemu. Pri tem vam bomo pomagali od prvih korakov načrtovanja, oblikovanja, razvoja, pa vse do implementacije. Poskrbeli bomo, da boste postali vidni. Na tej poti vas bomo obenem opozorili na vse morebitne težave, ki vas lahko ovirajo. Ne glede na to, ali gre za spletno trgovino s pohištvom, oblekami, ličili ali storitvami, mi bomo poskrbeli, da bo izdelana tako, da se bo uvrščala na visoke pozicije v spletnih iskalnikih. To bomo storili s pomočjo SEO optimizacije, ki je eden najbolj pomembnih vidikov spletnih strani in trgovin ter njihove vidnosti na spletu.

Izdelava

Kako odpreti spletno trgovino?

Preko spleta kupuje veliko ljudi, odstotek pa vsak dan narašča. Zato se veliko podjetij odloča za spletno trgovino. Pri tem se poraja vprašanje, kako jo odpreti in voditi? Če se odločite za izdelavo pri nas, bomo poskrbeli, da ne bo izdelana nič manj kot popolno. Preučili bomo vašo dejavnost, analizirali konkurenčne trgovine, izpostavili vaše prednosti in začrtali vašo pot k uspehu. Nato pa bomo ustvarili trgovino, ki vam bo prinesla, kar želite – uspeh in dobiček!

Izdelava in oblikovanje

Oblikovanje spletne trgovine ni le dizajn in grafična podoba. Gre za načrtovan in premišljen proces, ki je usmerjen predvsem k ciljnemu uporabniku. Če želite, da bo vaše podjetje uspešno, potem se odločite za preverjenega izdelovalca in ne glejte samo na cenik izdelave spletne trgovine. Dobra spletna stran bo nagovorila uporabnika in ga prepričala, da se bo nanjo vedno znova rad vračal.

Spletna trgovina po vaši meri

Na spletu je veliko spletnih trgovin in če ne želite, da se prav vaša izgubi v množici podobnih, morate storiti korak naprej. Ne ustavite se samo pri vprašanju, kako jo najhitreje odpreti. Razmišljajte širše. Ko se odločate za spletno trgovino, morate vedeti, da mora nagovarjati uporabnika in mu nuditi prijetno uporabniško izkušnjo. Spletna trgovina, torej, mora biti izdelana tako, da pritegne kupca. Zato je pomembno, da je izdelava dobro premišljena. Mi vam ponujamo veliko več kot le ugoden cenik izdelave. Ponujamo vam izdelavo po vaši meri, kar pomeni, da se bomo popolnoma prilagodili vašim željam in zahtevam ter vam predstavili najboljše načine, s pomočjo katerih lahko vaša spletna trgovina pristane na visokih pozicijah v spletnih iskalnikih. Vaša spletna trgovina bo pregledna in atraktivna, nakupovalna pot enostavna in hitra, uporabniška izkušnja pa dobra.

Izdelava spletne trgovine

SEO optimizacija

SEO e-trgovin

Odločili ste se odpreti spletno trgovino, sedaj pa bi želeli, da vas kupci na spletu najdejo. Pri tem igra ključno vlogo SEO optimizacija e-trgovin. V podjetju Vsisi d. o. o. vam ne nudimo samo ugodnega cenika za izdelavo atraktivne in funkcionalne strani, temveč jo izdelamo v skladu z načeli SEO optimizacije. To pomeni, da bo vaša e-trgovina optimizirana za določene ključne besede oziroma izdelke, kar bo pripomoglo k temu, da se boste v iskalnikih znašli na visokih pozicijah, ko bodo uporabniki iskali izdelek, ki ga vi ponujate. Zato je že pri samem začetku izdelave pomembno pripraviti fokus, s katerim bo mogoče preusmeriti promet iz rezultatov Googlovega iskanja v vašo trgovino. Če potrebujete zanesljivega partnerja na vaši poti do uspeha, ne odlašajte! Kontaktirajte nas in svetovali vam bomo, na kakšen način odpreti spletno trgovino in kako postati vidni!