Socialni mediji

Podjetja se ne zavedajo pozitivnih učinkov socialnih medijev. Samo na Facebooku je več kot 600 milijonov iskanj mesečno in več kot 30 milijard pogledov strani ter več kot 3 % rast uporabnikov teden za tednom. Facebook je le ena izmed številnih spletnih skupnosti na spletu, poleg drugih podobnih kot sta MySpace in LinkedIn. Uporabniki v povprečju porabijo 2,3 ure na spletnih skupnostih. Zakaj se nebi povezali z njimi preko teh skupnosti?

 

socialna omrežjaseo strategijeciljne skupine

 

Obstajajo številni načini, da se aktivno vključite v optimizacijo za socialne medije, kot so kreiranje video clipov za YouTube in predstavitev le-teh na MySpace, Facebooku in drugih socialnih mrežah na spletu. Dovolite da vam pomagamo!

 

Poleg rasti števila uporabnikov na socialnih mrežah se je povečala tudi uporaba t.i. social bookmarking strani. Strani kot digg, del.icio.us, Tehnokrati, Twitter in Diggo omogočajo uporabniku, da ustvari "bookmark" zaznamek o strani ali straneh, ki se mu zdijo zanimive in deli ta zaznamek med vse uporabnike. Te strani vam ob pravilni uporabi gradijo vaš "brand" - vašo blagovno znamko, prav tako pa povečajo obisk vaše strani in pripomorejo k optimizaciji vaše spletne strani za iskalnike.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.