Prenova spletne strani Kuhinje Erjavec

Domača stran Kuhinje Erjavec

Kuhinje Erjavec

  • Grafična prenova spletne strani - Ljubljana
  • Migracija strani na nov CMS
  • Ohranitev obstoječih (izjemno dobrih) pozicij organskih iskanj

 

Oglejte si še druge spletne strani, ki smo jih naredili.

Prenova spletne strani kuhinje-erjavec.si

Dolgoletna optimizacijska stranka Kuhinje Erjavec iz Ljubljane se je po 5 letih odločila za investicijo v prenovo spletne strani. Z željo po enostavnejši uporabi, lahkotnejšem in modernejšem videzu in zmanjšanju letnega stroška (primarno s CMS) so nas kontaktirali konec leta 2015. Objava je bila tempirana za Sejem Dom 2016, katerega so se želeli udeležiti s svežim videzom in prenovljeno predstavitvijo vedno obsežnejšega proizvodnega programa.

 

Domača stran

Prva stvar, ki jo obiskovalec zagleda, ko pride na domačo stran Kuhinj Erjavec, je izbor slik najlepših kuhinj. V nadaljevanju sledi pozdrav obiskovalcu ter element z izpostavljenimi razlogi zakaj se odločiti ravno za kuhinje ponudnika Kuhinje Erjavec. S pomočjo pahlačastega elementa je predstavljenih šest glavnih proizvodnih kategorij: kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, spalnice in otroške sobe, ostali prostori ter notranja vrata. Sledi kratek opis 3D izrisa, ki ga proizvajalec nudi v sklopu izdelave pohištva. Sledi predstavitev štirih naključno izbranih že realiziranih projektov ter povezava do galerije vseh projektov. Stran se zaključi z mnenji strank in nogo s kontaktnimi podatki.

 

Izdelava spletne strani Kuhinje ErjavecIzdelava spletne strani Kuhinje ErjavecIzdelava spletne strani Kuhinje ErjavecIzdelava spletne strani Kuhinje Erjavec

 

Podstrani Ponudba

Vsaka podstran s ponudbo proizvodov (kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, spalnice, ostali prostori, notranja vrata in 3D izris) vsebuje kratek opis izdelkov, galerija izbranih slik za posamezno kategorijo (ki omogoča tudi povečavo vsake slike za ogled detajlov) ter gumb s katerim lahko obiskovalec direktno preide na obrazec za povpraševanje oz. rezervacijo termina sestanka.

 

Podstrani Ponudba na Kuhinjah Erjavec

 

Podstrani Projekti in Odprodaja

Vsi projekti so vidni v mreži vseh projektov, vsak izmed njih predstavljen z reprezentativno sliko. Ob izbiri posameznega projekta se na isti, vendar zrcaljen način kot pri Ponudbi, predstavi tudi posamezen projekt: kratek opis projekta, uporabljeni materiali, galerija slik ter gumb za povpraševanje. Pod projektom se nahajajo, tako kto na domači strani. štirje naključno izbrani projekti, kar omogoča stranki premik na nov projekt brez vračanja na podstran z vsemi.

Podstrani Odprodaja so izdelane po istem principu, z dodatkom informacije o ceni pri vsakem odprodajnem izdelku.

 

Izdelava podstrani ProjektiIzdelava podstrani ProjektiIzdelava podstrani Odprodaja

 

Podstrani Kontakt in O nas

Podstran Kontakt je tista, na katero vodo prav vsak gumb za rezervacijo/povprašvanje, zato vsebuje čisto vse nujne podatke, ki bodo potencialno stranko zanimale. Podstran o nas vsebuje kratko predstavitev podjetja ter pregledno časovnico razvoja Kuhinj Erjavec.

 

Podstran KontaktPodstran O nas

 

Oglejte si spletno strani kuhinje-erjavec.si tudi v živo

 

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.