Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Internetni marketing - optimizacija in izdelava spletni strani

Izdelava spletnih strani in optimizacija spletnih strani sta zelo pomembni storitvi v Vsi.si d.o.o. Ljubljana. Gre za prve korake na poti digitalnega marketinga, s pomočjo katerih lahko pričakujete velik donos in uspeh. Danes na spletu obstajajo mnoga orodja za izdelavo spletnih strani, ki so si bolj ali manj podobna in uporabniku prijazna. Večinoma gre za modularno tehnologijo, ki omogoča izgradnjo uporabne in všečne spletne predstavitve. V podjetju Vsisi d. o. o. smo kot strokovnjaki mnenja, da je izdelavo spletne strani in optimizacijo spletne strani najbolje zaupati profesionalcem. Zakaj? Le strokovnjak na področju internetnega marketinga bo seznanjen z vsemi novostmi in spremembami, ki se vsakodnevno dogajajo na Googlu in ostalih iskalnikih. Le primerno usposobljen strokovnjak vam bo izdelal dobičkonosno spletno stran, ki se bo zaradi učinkovite optimizacije povzpela na sam vrh spletnih iskalnikov, glavni spletni iskalnik pa je zagotovo Google. Optimizacija spletnih strani je izredno pomemben vidik izdelave internetne strani. In mi ji posvečamo veliko pozornosti. Med naše ostale storitve spadajo še globalni SEO ali SEO optimizacija za tujino, Google oglaševanje, digitalna strategija, socialna omrežja. Več informacij o ostalih storitvah lahko najdete na naši spletni strani ali pa nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte.

 

Izdelava in optimizacija spletnih strani

Izdelava spletne strani in priprava optimiziranih spletnih vsebin

Za izdelavo spletnih strani in optimizacijo je priprava tekstov zelo pomembna, saj lahko drastično vpliva na uspeh vaše spletne stani. Priprava vsebin je zahtevno delo, ki ga je najboljše prepustiti strokovnjakom. S CMS urejevalnikom si zagotovimo enostavno in prilagodljivo spletno stran. Pisanje tekstov za spletne strani se precej razlikuje od pisanja tekstov za druge medije. Avtor mora poleg ustrezne predstavitve za uporabnike imeti v mislih tudi optimizacijo in način, kako spletne strani vidijo iskalni pajki (programi, ki jih pošiljajo v splet iskalniki). Primerno napisani teksti omogočijo uporabniku, da dobi vse tiste informacije, ki jih potrebuje, hkrati pa omogočijo strokovnjaku za optimizacijo spletnih strani, da izkoristi ves potencial teksta za kar najboljše pozicioniranje med iskalnimi rezultati.

Vzdrževanje in analitika spletnih strani

Vsaka spletna stran, ki jo izdelamo v podjetju Vsisi d. o. o. , Ljubljana ma CMS – Content Management System oziroma dostop do administracije vsebin. Nekatera podjetja imajo svoje kadre, ki lahko prevzamejo urejanje in posodabljanje spletnih strani. Večina podjetij pa teh kadrov nima in potrebuje zunanjega partnerja tudi za osnovno ažuriranje spletnih strani. Poleg tega sam paket vzdrževanja vsebuje tudi odpravo ostalih možnih napak, ki se lahko pojavijo. V ta namen se podpiše posebna vzdrževalna pogodba, ki omogoča podjetju odpravo napak in manjše mesečne popravke na strani. Za ponudbo nas kontaktirajte!

Analitika