Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Optimizacija spletne strani s ključnimi besedami

Optimizacija spletne strani s ključnimi besedami

Optimizacija spletne strani je proces in ne zgolj enkratna storitev. Splet se neprestano spreminja in spreminjajo se tudi pravila. Zato je potrebno za uspešno optimizacije veliko več kot le enkratno opravljeno delo. Optimizacija je dinamičen proces in če niste v koraku s časom ter seznanjeni s trendi na področju internetnega marketinga, se lahko kaj hitro zgodi, da postanete na spletu nevidni.

Pri optimizaciji so bistvenega pomena ključne besede oziroma fraze, s katerimi želi stranka priti na prvo stran na Googlu. Ključne besede bodo na vašo spletno stran pritegnile obiskovalce, ki za iskanje uporabljajo spletne iskalnike. Ključne besede morajo biti izbrane premišljeno in preudarno, cilj pa bo dosežen takrat, ko boste na svoji spletni strani izpostavili tiste fraze ali besede, ki najbolje opišejo vaše delovanje.

Uspešna optimizacija temelji na podlagi premišljeno izbranih ključnih besed, ki predstavljajo dober temelj tudi za uspešno prodajo. V podjetju Vsisi d. o. o. SEO optimizaciji spletne strani posvečamo veliko pozornosti. Preden pa se lotimo dela, opravimo SEO analizo spletne strani. Če želite tudi vi imeti optimizirano stran, ki bo pritegnila veliko obiskovalcev, stopite v stik z nami. Skupaj bomo našli ustrezne rešitve in se lotili projekta!

optimizacija spletne strani

Kako s SEO izbrati najustreznejše ključne besede?

Cilj analize spletnih strani je tudi priprava (ustreznejših) ključnih besed, ki jih je mogoče uporabiti tako pri optimizaciji spletne strani kot pri Google Ads oglaševanju, ki ga ponuja Google. Ključne besede je smiselno tudi hierarhično razvrstiti in določiti, katerim dati prednost pri SEO optimizaciji spletne strani. Izbira pravih ključnih besed vam lahko pomaga do občutno višje pozicije v spletnih iskalnikih, s tem pa do novih strank.

V podjetju Vsi.si izvajamo »on site SEO « in »off site SEO« optimizacijo spletnih strani. Slednja poteka tako, za vas izdelamo poljubno število »SEO mini strani«, ki jih uvrstimo v naš poslovni spletni imenik Vsi.si, vsebine pa vsebujejo tematske internetne povezave do vaše spletne strani.

Z »on site SEO« optimizacijo internetnih strani načeloma mišljena izboljšava vaše že obstoječe strani, v nekaterih primerih pa lahko to pomeni tudi izdelavo povsem nove spletne strani. Pri svojem delu se namreč vedno prilagodimo konkretni situaciji in prisluhnemo željam posamezne stranke.

SEO optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani je ena naših glavnih dejavnosti že od začetka poslovanja. Cel čas našega delovanja je učinkovita SEO strategija pomemben del naše dejavnost. Tako izdelavo kot optimizacijo internetnih strani opravljamo na najvišjem možnem nivoju, kar lahko potrdijo vse naše stranke. Strokovnjaki v podjetju Vsisi poskrbijo, da postanete vidni svetu in se za izbrane ključne besede znajdete na prvi strani Googla.

Ker pa se pravila optimizacija spletnih strani hitro spreminjajo, tudi mi skrbimo za stalno izpopolnjevanje in nadgrajevanje svojega znanja. Spremljamo svetovne trende in spreminjajoče se Googlove algoritme ter se udeležujemo mednarodnih konferenc.

Prvi korak SEO je analiza internetnih strani

Sprememba na bolje je mogoča šele po predhodni analizi trenutnega stanja spletnih strani. Analiza internetne strani je tako namenjena odkrivanju težav pri vašem trenutnem načinu spletnega oglaševanja, obenem pa dobimo s kakovostno opravljeno analizo internetnih strani boljši vpogled v to, kje je največ prostora za izboljšavo SEO optimizacije, posledično pa je lahko optimizacija spletnih strani precej bolj uspešna.

Postopek optimizacije spletne strani

Proces optimizacije spletnih strani je nekaj, kar zahteva natančen načrt in planiranje v naprej. Že na samem začetku je potrebno analizirati spletno mesto stranke in preučiti delovanje, panogo in konkurenco. Če gre za novo spletno stran, se prav tako določi fokus in oblikuje ciljno publiko, ki jo želimo targetirati. Ko določimo priložnosti na trgu, začnemo z optimizacijo (SEO). Pripravimo baze ključnih besed, pri katerih želimo priti na prvo stran Googla.

Osredotočimo se lahko tudi na longtaile. Skozi cel proces dela smo v stiku z naročnikom, da ima ta pregled nad našim delom in tudi rezultati. O teh ga obveščamo tudi preko mesečnih poročil. Naša ekipa strokovnjakov je vedno na tekočem z novostmi in sodobnimi trendi digitalnega marketinga, saj se udeležujemo mednarodnih konferenc in nenehno nadgrajujemo svoje znanje.

Za vsako stranko si vzamemo čas in kreiramo individualno strategijo, s pomočjo katere pridemo do najboljših možnih rezultatov. Poskrbite, da boste izstopili iz povprečja in se povzepli na sam vrh! Mi vam bomo pri tem pomagali.

analiza spletne strani