Storitve Vsisi

Oblikovanje spletnih strani

Oblikovanje spletnih strani in CGP

Barve, oblika pisave ter domiselne ilustracije bodo izpolnile celostno podobo vaše spletne strani. Za vas jo prilagodimo tako, da bo učinkovito predstavila vaše podjetje in pritegnila željeno ciljno skupino.

Izberemo slike in videe, ki stran naredijo interaktivno, ter jo opremimo z zanimivimi ikonami, tipografijo in postavitvijo gumbov. Vaša spletna stran bo zanimiva in pregledna, na obiskovalcu pa bo pustila dober vtis.

Več >>

izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Spletno stran vam izdelamo na naši lastni platformi za samostojno urejanje vsebin, ali (po želji) na drugih platformah kot je Wordpress. Vaša spletna stran bo z našo profesionalno izdelavo dizajna po meri dosegala boljše rezultate.

Vaša nova spletna stran bo enostavna za urejanje in bo omogočala hitro vnašanje dodatnih besedil. Delovala bo natančno in nemoteno. Ogled strani vam prilagodimo tudi za mobilnike in tablice.

Več >>

optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani

Da vas bodo spletni obiskovalci lažje našli, za vas stran optimiziramo in poskrbimo, da bo na spletu postala vidna. On-site in off-site optimizacija bo prilagojena zahtevam Googla in drugih iskalnikov, ki bodo stran umestili na visoka iskalna mesta.

Z višjim obiskom si boste zagotovili tudi boljšo prodajo in splošno uspešnost podjetja.

Več >>

vpis v spletni portal vsi.si

Vpis v Vsi.si

Z vpisom v spletni portal Vsi.si si zagotovite možnost objave vaših vsebin na sekundarni spletni strani, s čimer povečate prepoznavnost svoje blagovne znamke in obisk primarne spletne strani.

Zaradi povezav si pridobite več klikov, istočasno pa vam Vsi.si pomaga izboljšati rezultat optimizacije vaše spletne strani.

Več >>

Adwords Oglaševanje

Google AdWords oglaševanje

Tovrstno oglaševanje vam omogoča posredovanje oglasov točno določenim ciljnim skupinam.

Oglas se bo namreč prikazal zgolj tistim ljudem, ki iščejo vsebine sorodne vašim. Tako bodo vašo stran prek oglasov na spletni strani našli le tisti, ki se za vaše produkte tudi zares zanimajo. Google AdWords oglaševanje bo pripomoglo k večjemu obisku in prodaji.

Več >>

Facebook Oglaševanje

Facebook oglaševanje

Danes je izrednega pomena oglaševanje preko spletnih družabnih omrežij, saj tam ljudi dosežemo na interaktiven način. Z objavo zanimivih informacij o vašem podjetju, vprašalniki, anketami in nagradnimi igrami nabiramo všečke in komentarje.

Tako pridobivamo tudi nove stranke. Facebook oglaševanje omogoča deljenje objav ob tistih urah, ko je na socialnih omrežjih aktivnih največ ljudi. To omogoča najboljše možne rezultate,

Več >>

vzdrzevanje spletnih strani

Vzdrževanje spletnih strani

Ko je izdelava spletne strani dokončana, naše delo še ni končano. Nenehno skrbimo, da še naprej deluje hitro in brez težav. V primeru motenj vam zagotovimo hitro razrešitev težav in vam nudimo stalno podporo preko vseh komunikacijskih kanalov.

Več >>

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.