Storitve Vsisi

Oblikovanje spletnih strani in CGP

Barve, oblika pisave ter domiselne ilustracije bodo izpolnile celostno podobo vaše spletne strani. Za vas jo prilagodimo tako, da bo učinkovito predstavila vaše podjetje in pritegnila željeno ciljno skupino. Izberemo slike in videe, ki stran naredijo interaktivno, ter jo opremimo z zanimivimi ikonami, tipografijo in postavitvijo gumbov. Vaša spletna stran bo zanimiva in pregledna, obiskovalcu pa bo pustila dober vtis o vašem podjetju.

Več >>

Izdelava spletnih strani

Spletno stran vam izdelamo na naši lastni platformi za samostojno urejanje vsebin, ali po želji na drugih platformah (npr. Wordpress). Vaša spletna stran bo z našo pomočjo dosegala boljše rezultate, saj vam omogočamo profesionalno izdelavo dizajna po meri. Izdelamo vam stran, ki je enostavna za urejanje in omogoča hitro vnašanje dodatnih besedil, poleg tega pa deluje natančno in nemoteno. Ogled strani vam prilagodimo za mobilnike in tablice.

Več >>

Optimizacija spletnih strani

Da vas bodo spletni obiskovalci lažje našli, za vas stran optimiziramo, in jo tako postavimo na izpostavljeno mesto na spletnem zemljevidu. Poskrbeli bomo, da bo on-site in off-site optimizacija prilagojena Googlu in drugim iskalnikom, ki bodo vašo stran zato umestili na boljša iskalna mesta. Z višjim obiskom spletne strani si boste zagotovili tudi boljšo prodajo, kar bo pozitivno vplivalo na splošno uspešnost vašega podjetja.

Več >>

Vpis v Vsi.si

Z vpisom v spletni portal Vsi.si si zagotovite možnost objave vaših vsebin na sekundarni spletni strani, s čimer povečate prepoznavnost svoje blagovne znamke in obisk strani. Vsebine so namreč objavljene na naši strani, ki je iz strani potencialnih kupcev dobro obiskana. Zaradi povezav na vašo stran si pridobite več klikov, istočasno pa vam Vsi.si pomaga izboljšati rezultat optimizacije vaše spletne strani.

Več >>

Google AdWords oglaševanje

Tovrstno oglaševanje vam omogoča posredovanje oglasov točno določenim ciljnim skupinam. Oglas se bo namreč prikazal zgolj tistim iskalcem, ki iščejo vsebine, sorodne vašim. Tako bodo vašo stran prek oglasov na spletni strani našli le tisti, ki se za vaše produkte tudi zares zanimajo. Google AdWords oglaševanje bo tako pripomoglo k večjemu obisku vaše strani, prepoznavnosti znamke in višji prodaji vaših izdelkov.

Več >>

Facebook oglaševanje

Danes je izrednega pomena oglaševanje preko spletnih družabnih omrežij, saj tam ljudi dosežemo na interaktiven način. Z objavo zanimivih informacij o vašem podjetju, vprašalniki, anketami in nagradnimi igrami nabiramo všečke in pridobivamo nove stranke. Facebook oglaševanje omogoča deljenje objav ob tistih urah, v katerih je na spletnih omrežjih aktivnih največ ljudi, kar omogoča najboljše rezultate.

Več >>

Vzdrževanje spletnih strani

Ko je izdelava spletne strani dokončana, naše delo še ni končano, saj za vas skrbimo, da še naprej deluje hitro in brez težav. V primeru motenj vam zagotovimo hitro razrešitev težav in vam nudimo stalno podporo preko vseh komunikacijskih kanalov.

Več >>

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.