Mnenja strank

S svojo profesionalnostjo in ogromnim znanjem me vedno znova očarajo. Res se potrudijo in imam občutek, da za svoj denar v podjetju dobimo odlično svetovanje in storitev. Toplo priporočam.

Anja


Odkar imamo prenovljeno in optimizirano spletno stran, je naša prepoznavnost bistveno večja. Poleg tega je njena aktualizacija, kljub zapleteni in zahtevni strukturi podatkov, sorazmerno enostavna in ne prihaja do situacij, ko spletna stran ne dela ali je njeno posodabljanje prepočasno. Ko smo pred leti stopili v stik z podjetjem VSI.SI d.o.o. si nismo predstavljali, da bodo spremembe v spletni sferi našega podjetja pozitivno vplivale tudi na ostala področja in nam omogočale lažje sledenje sodobnim trendom. Hvaležni smo ekipi, ki nas je prepričala, da niso obstoječe norme edina prava pot.

intectiv d.o.o.


*naj, najlepša hvala* za izjemno lepo, funkcionalno in kvalitetno spletno stran. ZELO nama je všeč in sva res zadovoljna! Naredili ste jo popolnoma v skladu z najinimi željami, v dogovorjenem roku ter še lepše, kot sva si zamislila :)

Nina & Rok Pleterski Puharič


Zadovoljen sem s storitvami, ki mi ga je nudilo podjetje Vsisi. Imeli so hiter odzivni čas in so se prilagajali mojim željam.

Boris Horvat - ekosiscenje.si


Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.