Kolofoni optimizacije

1. Podjetje Kuhinje Erjavec

IZDELAVA IN SEO OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI ZA NAJBOLJŠA MESTA NA GOOGLE –

NAROČNIK OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI je Podjetje Pohištvo Erjavec d.o.o. iz Ljubljane

Izdelava in optimizacija

SEO optimizacija spletnih strani za prva mesta na Google

Optimizacija spletnih strani omogoča doseganje organskih pozicij na Googlu. Po podatkih Googla se na prvi strani iskalnikov ustavi do 95% obiskovalcev  - če vaše strani tam ni, tvegate izgubo ogromnega števila strank! Optimizacija za iskalnike ima cilj, da se internetna stran nahaja na enakem mestu ne glede na to, kateri iskalnik uporabljamo. Ravno tako nima tako velikega pomena, kateri CMS uporabljamo. Optimizacija internetno stran naredi vidno za iskalca za vedno več besed in besednih zvez. Kvalitetna izdelava in lep dizajn nista dovolj, za največji uspeh je potrebno ustvariti učinkovito SEO strategijo. 

 

Vsisi
 
Kuhinje Erjavec

Naročite novo moderno pohištvo pri podjetju Pohištvo Erjavec

Podjetje Pohištvo Erjavec iz Ljubljane se ukvarja z izdelavo moderne in visokokvalitetne opreme za dom in pisarne že od leta 1971. Od domače garažne delavnice, ki jo je ustanovil mojster Alojz Erjavec se je podjetje razvilo v moderno k kupcu usmerjeno podjetje. Današnji izziv podjetja je narediti pohištvo za dom od kuhinje, predsobe, spalnice ali drugih prostorov za osebno in poslovno rabo na ravni, ki je prilagojena vsaki želji. Kakovost izvedbe, unikaten dizajn in vedno nove ideje vodijo podjetje v sam vrh slovenskih izdelovalcev pohištva. Dodatni izziv, ki ostaja podjetju je tujina z individualnim pristopom.

 

Vas zanima Google optimizacija spletne strani za spletne iskalnike?

Google optimizacija je pravzaprav optimizacija spletne strani za vse iskalnike, kjer se bo internetna stran pozicionirala dovolj visoko, da jo bodo iskalci lahko našli. S pomočjo ON in OFF site SEO lahko internetni strani pomagamo pri doseganju vedno višjih pozicij in pripomoremo k povečanju obiska. Posledično s številom obiska raste število povpraševanj in naročil. Optimizacija poteka po korakih, ker gre za dolgoročen projekt za naročnika in izvajalca. Prične se s kreiranjem celovite baze ključnih besed. Nadaljuje se z ureditvijo meta opisov, poimenovanjem slik, ter grajenjem povezav iz podpornih blogov ter drugih visoko avtoriziranih in tematsko povezanih internetnih strani. Je za podjetje dolgoročno učinkovita in stroškovno profitabilna. Pozabiti pa ne smemo niti na kakovostne vsebine, ki jih stran ponuja, in lep dizajn. Oblikovanje in izdelava internetnih strani je nekaj, česar ne bi smeli prepustiti naključju!

VSI.SI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Optimizacija spletne strani ILD GroupOptimizacija spletne strani Zlatarski atelje MengešOptimizacija spletne strani VodnjakiOptimizacija spletne strani Šircečj

 

 

 

 

2. Podjetje Sense Union

Izdelava in SEO optimizacija spletne strani za različne iskalnike z dostopnim cenikom

NAROČNIK SEO OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI: Podjetje ESENSE d.o.o.

 

Kaj je SEO optimizacija spletne strani za različne iskalnike?

Optimizacija spletne strani SEO je ob vse večji konkurenci v posameznih dejavnostih vedno bolj pomembna. Veliko strank se dan danes sprašuje kaj optimizacija spletne strani sploh je. Gre za proces v katerem s pomočjo iskanih ključnih besed optimiziramo spletno stran za določen iskalnik. Z dobro optimizacijo se bo spletna stran prebila na vodilna mesta v iskalniku. Ob sami optimizaciji spletne strani pa je pomembno tudi, da je stran izdelana estetsko in pregledno. Potencialna stranka, ki spletno stran najde, se mora na njej dobro znajti, ponujene pa ji morajo biti tudi kakovostne informacije o produktu oz. storitvi, ki jo podjetje ponuja.

Vsisi
 
 

Sprostite se v savnah studia Sense v Ljubljani

V Studiu Sense svojim strankam ponujamo obilico užitkov v različnih savnah, za vas pa smo pripravili tudi sproščujoče masaže, ki bodo sprostile vsako mišico v vašem telesu in vas tako dobro pripravile na nove izzive, ki prihajajo. Najdete nas lahko v hotelu Union v Ljubljani, dosegljivi pa smo vam tudi po telefonu ali e-pošti.

 

Kako najenostavneje do optimizacije spletne strani v Ljubljani?

Optimizacija spletnih strani poteka tudi v Ljubljani. V podjetju Vsi.si z optimizacijo spletne strani dosegamo odlične rezultate, ki strankam pomagajo do visokih mest v brskalnikih. Kaj je optimizacija spletne strani si lahko preberete na naši spletni strani, kjer najdete tudi cenik optimizacije spletnih strani. Ob optimizaciji spletnih strani pa se ukvarjamo tudi s samo izdelavo spletnih strani. S pomočjo inovativnih in s strokovnim znanjem podkovanih oblikovalcev izdelamo moderne spletne strani, ki so strankam prijazne in dobro pregledne. Naši tekstopisci bodo poskrbeli tudi za kakovostne in dobro optimizirane vsebine, ki bodo vaše spletno mesto postavili med prva v iskalniku.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Optimizacija spletne strani Kuhinje ErjavecOptimizacija spletne strani ILD GroupOptimizacija spletne strani Zlatarski atelje MengešOptimizacija spletne strani VodnjakiOptimizacija spletne strani Šircečj

 

 

 

 

3. Podjetje ILD Group

KOLIKO STANE IZDELAVA SPLETNE STRANI?

NAROČNIK IZDELAVA SPLETNE STRANI : Ild d.o.o., Poslovna enota A 55, Šenčur

 

Izdelava in oblikovanje spletne strani po navodilih

Pri izdelavi spletne strani so navodila izdelovalcev spletnih strani zelo pomembna. Zakaj? Najprej je potrebno določiti cilj spletne strani, komu je namenjena, katere so ključne besede in na kakšen način se bo promovirala. Prav tako je tudi pomembno, kakšen CMS bo izbran za izdelavo spletne strani. Ali je to Wordpress, Magento, WooCommerce, Dreamveaver, kakšen brezplačni program.... Pri oblikovanju in izdelavi spletnih strani je CMS zelo pomemben, potrebno se je vprašati, kako je varen oziroma kakšna je verjetnost za vdore. V našerm podjetju Vsi.si uporabljamo v večini primerov svoj lasten CMS program, ki je enostaven za uporabo in vsebuje vse tiste elemente, ki so pomembni pri optimizaciji spletne strani.

Vsisi
 
ILD Group

Kako s podjetjem Ild odkriti zamakanje strehe?

V podjetju Ild so ukvarjajo z ravnimi strehami. Odkrivajo zamakanje streh z različnimi pripomočki, pri tem si pomagajo tudi s termografsko kamero in meritvijo vlage. Prav tako se ukvarjajo s sanacijo streh in njenim izsuševanjem. Zelo pomembni so preventivni letni servisni pregledi, kjer lahko v zgodnji fazi odkrijejo napake. Če iščete kvalitetnega partnerja na tem področju se obrnite na podjetje Ild d.o.o.

 

Je najcenejša spletna stran res poceni?

Pri izdelavi najcenejših spletnih strani je na trgu velika konkurenca. Izbira ponudnikov je velika, zato je težko pravilno izbrati. Pri tem se je potrebno vprašati ali je spletna stran namenjena samo predstavitvi podjetja ali je pomembno, kakšen je njen izgled, funkcionalnost ter vidnost na spletu. V tem primeru se je potrebno odločiti za ponudnika, ki bo prepoznal potrebe podjetja. V našem podjetju Vsi.si temu namenjano zelo veliko pozornost, predvsem vidnosti na spletu (optimizaciji), zato smo na tem področju prava izbira. Preverite.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Optimizacija spletne strani Kuhinje ErjavecOptimizacija spletne strani ILD GroupOptimizacija spletne strani Zlatarski atelje MengešOptimizacija spletne strani VodnjakiOptimizacija spletne strani Šircečj

 

 

 

 

4. Podjetje Zlatarski atelje Mengeš

KAKO OPTIMIZIRATI SPLETNO STRAN ZA ISKALNIKE?

NAROČNIK OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI: Podjetje Zlatarski atelje Mengeš – Zam d.o.o.

Izdelava in optimizacija

Z optimizirano spletno stranjo do večjega obiska spletne strani

Ali se da s SEO optimizacijo spletne strani doseči večji obisk spletne strani je velikokrat vprašanje, ki si ga zastavlja veliko direktorjev, vodij prodaje in marketinga. Dejstvo je, da splet postaja čedalje bolj pomemben, spremembe pa zelo hitre in kompleksne. Posamezniku, ki se s področjem optimizacije ne ukvarja je težko slediti vsem spremembam. Nekaj, kar je bilo leto nazaj pomembno pri seo optimizaciji danes nima več takšne teže in je pomembno slediti trendom ter spremeniti strategijo. V podjetju Vsi.si sledimo novostim in jih vpeljujemo v svoje delo, kar našim strankam daje odlične rezultate na iskalnikih. Ko potrebujete kvalitetnega partnerja na področju optimizacije preverite našo ponudbo.

Vsisi
 
Zlatarski atelje Mengeš

Kje izbrati nakit?

V Zlatarskem ateljeju v Mengšu lahko izberete nakit za vsakdanje in posebne priložnosti. Oblikujejo ga po naročilu. Kot takšen odraža želje in unikatnost stranke. Prav tako vas v vitrinah čakajo že oblikovani izdelki, ki jih lahko odnesete takoj. Ko želite izbrati lep nakit se oglasite v njihovem ateljeju.

 

Izdelava in SEO optimizacija spletne strani za internetne iskalnike

Izdelava in  SEO optimizacija spletne strani za spletni iskalnik Google zahteva upoštevanje  veliko različnih elementov, ki so zelo pomembni. Katere ključne besede so izbrane, kolikokrat so uporabljene v besedilih, naslovih, meta opisih. Kako so poimenovane slike, kako dolga so besedila, kakšna je domena in njena starost, koliko je zunanjih linkov, kako kvalitetni so, ali so tematski, odkod pridejo... Vse to in še na veliko vprašanj je potrebno odgovoriti, preden in ko se odločimo za optimizacijo. Googlovi »pajki« preiščejo cel splet in potrebno je vedeti, kako jih pripeljati na svojo spletno stran. To in še veliko več odgovorov dobite v podjetju Vsi.si. Ko se odločate za seo optimizacijo preverite našo ponudbo.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Optimizacija spletne strani Kuhinje ErjavecOptimizacija spletne strani ILD GroupOptimizacija spletne strani Zlatarski atelje MengešOptimizacija spletne strani VodnjakiOptimizacija spletne strani Šircečj

 

 

 

 

5. Podjetje Vodnjaki

KAKO SEO OPTIMIZIRATI SPLETNO STRAN IN GOOGLE OPTIMIZACIJA

NAROČNIK IZDELAVA SPLETNE STRANI: Podjetje Figura d.o.o.

Izdelava in optimizacija

Kako optimizirati spletno stran in kaj sploh google optimizacija je?

Kako poteka pravilna izdelava spletnih strani in izdelava internetnih trgovine ter kako naj poteka SEO optimizacija spletne strani, da bo spletna stran prehitela konkurenco na Google, se je sigurno še vsak vprašal na začetku svoje digitalne poti. Kaj je optimizacija spletne strani? Google optimizacija je zahteven in tehnično dovršen proces, ki vas ob pravilnem delu spravi na prve strani iskalnikov. Biti na prvi strani je izredno velikega pomena. Tam vas vsi vidijo, vaše stranke, vaši bodoči poslovni partnerji, vaši kupci. Osnova seo optimizacije je tista, ki jo morete najprej razumeti, ko greste v to delo. Dostikrat se ljudje ne zavedajo koliko dela in vztrajnosti je potrebnega, za kvalitetno seo optimizacijo. Cene se razlikujejo glede na količino dela in targetirano državo in branžo v kateri ste. Načeloma velja pravilo, da s pravilnim delom dobite večkratnik vašega denarnega vložka. Kontaktirajte nas in ne boste se več vprašali kako optimizirati spletno stran.

Vsisi
 
Figura

Opremljate vaš vrt ali zunanje prostore

Podjetje Figura d.o.o. se ukvarja z izdelavo in prodajo okrasnih zunanjih in prodajo okrasnih zunanjih in notranjih izdelkov iz umetnega kamna ter dodatkov za le te, kot so letne kuhinje, vodnjaki (okrasni,prostostoječi,stenski),fontane,pipe,stebri,kamnite mize s klopmi, stebrički za ograje in tudi posode za rože. Imajo veliko lepih in dobrih referenc, pokličite jih in se sami prepričajte.

 

Ali je Google Optimizacija spletne strani nujna?

Dejstvo je, da je izdelava  Google optimizacije spletne strani izrednega pomena za vsakega podjetnika, ki želi uspešno poslovati. Glede na to, da vsi preživimo večino svojega časa na internetu, na računalniku ali telefonu, moramo biti kot podjetniki vidni točno tam, kjer je največ ljudi. Tu več se ne gre za vprašanje Kako optimizirati spletno stran ampak kdaj se lahko delo začne, da bo vaše podjetje največ pri tem pridobilo.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Optimizacija spletne strani Kuhinje ErjavecOptimizacija spletne strani ILD GroupOptimizacija spletne strani Zlatarski atelje MengešOptimizacija spletne strani VodnjakiOptimizacija spletne strani Šircečj

 

 

 

 

6. Podjetje Šircelj

SEO OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI PREKO PODJETJA VSI.SI

Naročnik izdelava in SEO optimizacija spletnih strani: Podjetje ŠIRCELJ IZOLACIJE. d.o.o.

Izdelava in optimizacija

SEO optimizacija iz strani podjetja VSI.SI d.o.o.

Podjetje VSI.SI velik poudarek pri izdelavi spletne strani daje tudi boljšemu rangiranju na iskalnikih, kar se imenuje SEO optimizacija. Pri tem je zelo pomembno upoštevati Googlov algoritem, ki se večkrat spreminja. Optimizacija spletne strani postaja čedalje bolj pomembna, saj se konkurenca na spletu zelo hitro krepi. Podjetje je razvilo unikaten model, ima svoja orodja in tehnike, s čimer spletnie strani partnerskih podjetij na iskalnikih dosegajo odlične rezultate. Način, kako z optimizacijo spletnih strani povečati obisk se razlikuje od primera od primera. Pri tem pa je vedno potrebno upoštevati željo stranke in temu prilagoditi tudi strategijo. Podjetje VSI.SI je eno izmed vodilnih podjetij na tem področju. Izdelava spletne strani in izdelava spletnih trgovin ter SEO optimizacije ima svojo ceno, ki je med drugim odvisna tudi od obsega vsebin oz. člankov, ki jih napišejo šolani tekstopisci za stranko, prav tako na ceno vpliva tudi izbira jezika.

Vsisi
 
Sircelj

Šircelj izolacije d.o.o.- Optimizacija spletnih strani – SEO

Podjetje Šircelj ima 30 letne izkušnje pri izvajanju ravnih streh. Pri tem se opira na svoja dolgoletna znanja, ki so jih njihovi strokovnjaki pridobili tekom let. Sposobni so sanirati še tako zahtevno streho, saj neprestano spremljajo novosti in se izobražujejo na tem področju. Podjetje se ukvarja tudi z različnimi kovinskimi profili in krivljenjem pločevine, krovsko kleparskimi deli, hidroizolacijo ter termoizolacijo. Pohvalijo se lahko tudi z številnimi referencami, ki potrjujeo kvaliteto njihovega dela.

 

Želite kvalitetno Google SEO optimizacijo?

Googlovi algoritmi se spreminjajo. Danes je za googlove pajke pomembno nekaj drugega kot leto nazaj. V podjetju Vsi.si spremljamo te algoritme in temu prilagajamo tudi naše delo. Pomembno je, na kakšen način se zasnuje projekt, katere ključne besede se uporabljajo, kakšna je količina teh besed ter tudi kakšna je konkurenca. Poleg same google optimizacije na spletni strani je pomembna tudi off-site seo optimizacija. To pomeni, da na samo spletno stran prihajajo linki tudi iz druge oz. drugih kvalitetnih spletnih strani, kot je naprimer naš portal oziroma spletna stran www.vsi.si.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Optimizacija spletne strani Kuhinje ErjavecOptimizacija spletne strani ILD GroupOptimizacija spletne strani Zlatarski atelje MengešOptimizacija spletne strani VodnjakiOptimizacija spletne strani Šircečj

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.