Kolofoni izdelave

1. Okna Kli Logatec

KDAJ JE IZDELAVA SPLETNE STRANI UGODNA IN KDAJ DRAGA?

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI : Ambient d.o.o.

Izdelava in optimizacija

Hitra izdelava spletne strani po meri naročnika

Pri hitri izdelavi spletne strani predlogo izberemo iz knjižnice dizajnov, kjer je nekaj 1000 različnih možnosti in zagotovo lahko najdemo najbolj primerno temo za določeno dejavnost oziroma branžo. Glede na logotip in barve podjetja se temu primerno prilagodi tudi stran. Ne smemo pa pozabiti, da je potrebno izbrati pravilne ključne besede, na pravi način pisati tekste, poimenovati slike, naslove, meta opise, priskrbeti zunanje povezave... Izdelovalec mora te elemente upoštevati, da je podjetje lahko za veliko različnih besed najdeno na spletu. Na takšen način se velikokrat izogne plačevanju dragih oglasov, zato lahko govorimo o ugodni izdelavi spletne strani. Potrebujete pomoč in navodila pri izdelavi strani?

Vsisi
 
Okna kli

Želite imeti vrhunsko pohištvo podjetja Kli Logatec?

Okna Kli Logatec imajo dolgoletno tradicijo na trgu – več kot 65 let. Glede na veliko konkurenco se skušajo približati željam in potrebam naročnika, zato s proizvodnjo izdelkov po naročilu izvedejo tudi najzahtevnejše projekte. Zagotavljajo celovito ponudbo visoko kakovostnega stavbnega pohištva. Pri tem tudi nudijo možnost strokovnega svetovanja, vgradnje in servisiranja. Obiščite jih v njihovem prodajnem salonu in z njihovimi strokovnjaki boste zagotovo našli najboljšo rešitev za vas.

 

Predstavitev podjetja s preprosto spletno stranjo

Izdelava preproste spletne strani je namenjena osnovni predstavitvi podjetja na spletu. Nekatera manjša podjetja si težko privoščijo drago spletno stran ali želijo podati samo osnovne informacije o svoji dejavnosti. Prav tako se lahko na takšen način tudi začetniki naučijo osnov nastopa na spletu, ki ga v nadaljnjih korakih nadgrajujejo. Stroški izdelave spletne strani so na takšen način nižji. V našem podjetju Vsi.si so dobrodošle stranke, ki želijo samo osnovno predstavitev in tudi takšne, ki želijo imeti unikaten dizajn in prva mesta na iskalnikih. Preverite in nas pokličite na sestanek. Imamo znanaje, zato vas lahko vodimo in vam damo prava navodila.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Okna KliIzdelava spletne strani JarcIzdelava spletne strani Ema bazeniIzdelava spletne strani EVJ centerIzdelava spletne strani AnilesIzdelava spletne strani Kovingrad

 

 

 

 

2. Jarc

IZDELAVA INTERNETNE STRANI IN CENIK IZDELAVE INTERNETNIH STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: JARC Cementni izdelki d.o.o.

Izdelava in optimizacija

Izdelava internetnih strani v spletnem sistemu Wordpress CMS

Izdelava spletnih strani je proces, ki poteka interaktivno med naročnikom in izvajalcem. Naročnik mora imeti primerna navodila az pripravo materialov spletnih strani Naročnik pozna panogo, ciljni trg in navade ter zakonitosti panoge in ciljnega kupca. Izvajalec je strokovnjak za izdelavo spletne strani uporabo primernih orodij in ima znanje in sposobnosti izdelati spletno stran, ki bo naročniku dodatno orodje za pridobivanje kvalitetnih povpraševanj. Internetna stran je lahko izdelana na različnih platformah, Wordpress, PHP Laravel, Magento,….. Pomembno je, da je urejanje internetnih strani preprosto, prijazno uporabniku. Izdelava internetnih strani v Wordpress je zelo pogosta, saj je Wordpress zelo dober spletni urejevalnik, izdelava in postavitev dodatnih modulov pri razvoju spletne strani pa je preprosta. Stranka lahko v kolikor je spletna stran izdelana v Wordpress sistemu, poskrbi za svoj internetni razvoja sama ali s poljubnim ponudnikom spletnih rešitev.

Vsisi
 
Jarc

Izdelava cementnih izdelkov v podjetju Jarc d.o.o., Medvode

Podjetje Jarc d.o.o. se že zelo dolgo ukvarja z izdelovanjem betonskih izdelkov. Začetki delovanja segajo v leto 1961, ko so se vsa dela izvajala ročno. Razvoj je zelo hiter, zato izdelava cementnih izdelkov na star način ni dovolj. Potrebno je bilo slediti tehnološkemu razvoju, optimatizirati proizvodni proces, hkrati pa poskrbeti, da je izdelava, tlakovcev, škarpnikov,…. Izredno kvalitetna

 

Izdelava internetnih strani v CMS Wordpress ?

Izdelava spletne strani Wordpress je eden od pogostih CMS orodij za izdelavo internetnih strani. Spletni CMS Wordpress je splošno dostopen in ima že v osnovi veliko možnosti za dodajanje elementov, modulov, glede na želje naročnika. Spletna stran pa ni omejena an že razvite module, možno je tudi razviti dodatne funkcionalnosti spletnih strani po meri naročnika. Internetne strani morajo biti izdelana v sistemih, ki upoštevajo vse elemente SEO optimizacije spletnih strani in so ti moduli preprosto obvladljivi. V Vsi.si nudimo možnost izdelave in programiranja spletnih strani v lastnem CMS urejevalniku, ki smo ga razvili v PHP v framework-u Laravel. Izdelava spletne strani v PHP Laravel, stranki nudi neodvisnost uporabe in razvoja svoje internetne strani in hkrati možnost neomejenega razvoja spletnih aplikacij in spletnih modulov

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Okna KliIzdelava spletne strani JarcIzdelava spletne strani Ema bazeniIzdelava spletne strani EVJ centerIzdelava spletne strani AnilesIzdelava spletne strani Kovingrad

 

 

 

 

3. Ema Bazeni

IZDELAVA SPLETNE STRANI NA PODJETJU VSI.SI d.o.o.

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: EMA d.o.o

Izdelava in optimizacija

Izdelava strani in promocija vašega podjetja

Izdelava spletne strani je proces, ki zahteva kar nekaj znanja, časa in premisleka. Mi vemo, kako izdelati spletno stran, zato naročniku podamo navodila za pripravo spletnih gradiv na način, da jih razume. Zagotovo je prava rešitev zaupanje projekta primernim strokovnjakom. Takšna rešitev vam pomaga tudi pri promociji strani. Spletno mesto bo namreč s strategijo SEO optimizacije veliko bolj vidno. Oblikovanje spletnih strani je izrednega pomena pri samem dojemanju cilja vašega spletnega mesta. Cenik je odvisen od vaših želja in potreb. Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo pri kvalitetni izdelavi spletne strani.

 

Vsisi
 
EMA bazeni

Načrtujete izdelavo bazena?

Podjetje EMA d.o.o. izdeluje in vgrajuje kvalitetne bazene. Njihov asortiman zajema izdelavo keramičnih, izdelavo zidanih ter izdelavo kompozitornih bazenov, tako notranje kot zunanje. Izbirate lahko med prelivnimi izvedbami in različnimi strehami. Na ta način lahko podaljšate kopalno sezono tudi za štiri mesece. Tudi vkolikor se zanimate za masažne bazene, bo podjetje EMA pravi naslov za to. 

 

Spletni marketin z izdelavo internetnih strani

Izdelava spletne strani ni vse, kar rabite pri digitalnem marketingu. Veliko ljudi in podjetnikov pozabi na to, kaj sama izdelava spletne strani zahteva. Poleg profesionalne izvedbe more vsako podjetje poskrbeti še za optimizacijo spletnih strani, to je SEO, prisotnost na socialnih omrežjih ter na vsesplošno pravilno prezentacijo na spletu. Za nasvet nas pokličite. Pomagali vam bomo najti pravilno strategijo za vas in določili ceno izdelave internetne strani. 

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Okna KliIzdelava spletne strani JarcIzdelava spletne strani Ema bazeniIzdelava spletne strani EVJ centerIzdelava spletne strani AnilesIzdelava spletne strani Kovingrad

 

 

 

 

4. Elektroprom

OPTIMIZACIJA ZA GOOGLE IN OSTALE ISKALNIKE

IZDELAVO IN OPTIMIZACIJO SPLETNE STRANI JE NAROČILO PODJETJE: EVJ Elektroprom, d.o.o., Kisovec

Izdelava in optimizacija

Projekti optimizacije za boljšo vidnost spletnih strani

Optimizacija spletne strani je proces, rezultat katerega je pridobivanje organskih pozicij na iskalnikih. Najpogosteje uporabljen iskalnik je zagotovo Google. V kolikor podjetje svojo spletno stran naredi kvalitetno, hkrati pa skrbi za dobro off-site optimizacijo, lahko na ta način svoje storitve ali izdelke prikaže veliki količini potencialnih kupcev. Pri optimizaciji za iskalnike se zmeraj zadane potencialne kupce, saj je stran prikazana tistim, ki jo že v osnovi iščejo. Za izgradnjo strani, ki so primerne za seo optimizacijo se uporablja cms joomla. Joomla, seo optimizacija in ostale tehnične termine smo kvalitetno opisali tudi na naši spletni strani, na kateri si lahko ogledate tudi poglavje optimizacija cenik. Tako se lahko pred pričetkom projekta preračuna vložek in tudi okviren izkupiček.

Vsisi
 
EVJ Elektroprom

Podjetje EVJ Elektroprom, d.o.o. vam z obsežnim asortimanom uredi

Podjetje EVJ Elektroprom se ukvarja z elektroinštalacijami, ogrevanjem, vodovodnimi inštalacijami, kabeljskokomunikacijskimi sistemi, gradnjo in gradbeno mehanizacijo, biomasami, klimatskimi napravami, poslovanji z e-računi. Možen je tudi obisk njihove trgovine, v kateri je cela vrsta za strojne in elektro inštalacije. Podjetje se nahaja v Lokah pri Zagorju, ki leži v občini Kisovec.

 

Vas zanima optimizacija in vidnosti vaše spletne strani?

V kolikor uporabnik v Google vpiše ime vašega izdelka ali storitve, želite, da Google na čimvišji poziciji predlaga vašo spletno stran. Na ta način podjetje pridobi več povpraševanj in tako več zasluži. Na pozicijo med prikazanimi zadetki se vpliva z optimizacijo za iskalnike. Za izgradnjo kvalitetnih spletnih strani se uporablja tudi cms Joomla, seo optimizacija pa je tako zelo učinkovita. Za okrepitev off-site optimizacije, se lahko na vašo spletno stran usmerijo linki iz drugih spletnih strani, ki imajo visoko težo. Na ta način bo pridobivanje pozici še lažji.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Okna KliIzdelava spletne strani JarcIzdelava spletne strani Ema bazeniIzdelava spletne strani EVJ centerIzdelava spletne strani AnilesIzdelava spletne strani Kovingrad

 

 

 

 

5. Aniles

IZDELAVA SPLETNIH STRANI LJUBLJANA

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Aniles d.o.o.

Izdelava in optimizacija

Izdelava spletnih strani naj služi kot ogledalo podjetja

Izdelava spletnih strani Ljubljana,, Maribor, Celje, Kranj, Novo mesto, Koper, Portorož,...... ali kar celotna Nemčija? Naj vas meje med državami ne prestrašijo. Če je vaš cilj cela Evropa in prodaja, predstvitev vaših izdelkov v Evropi, potem se je treba vprašati Kako izdelati spletno stran, ki bo targetirala različne države. Če govorimo o Nemčiji, je treba narediti celotno strategijo za nemško govoreče bodoče potencialne stranke, če govorimo o Španiji, prav tako. Cenik izdelave spletnih strani se od države do države le malo razlikuje, saj je treba tu vzeti v zakup dejstvo, da je vsak trg drugačen in potrebuje drugačen način dela. Vaše izdelke lahko z našo pomočjo uspešno tržite izven meja Slovenije. Na voljo za sestanek ali posvet smo tu vsak dan v tednu od 8.00 do 16.00 ure.

Vsisi
 
Aniles

Potrebujete kvalitetno pohištvo?

Podjetje Aniles se ukvarja z izdelavo pohištva po meri, izdelajo vam vse od kuhinje do dnevne sobe, otroške sobe. Ugodna cena s strokovno izvedbo in prijaznimi, profesionalnimi izvajalci. Pokličite jih in se prepričajte.

 

Poceni, a učinkovito

Navodila za izdelavo strani niso unikatna in ne veljajo vedno ista pravila za vsako podjetje. Najcenejša izdelava spletnih strani je tista, ki vam bo prinesla večkratni dobiček na vložen denar v splet. Vsak projekt je treba gledati in vzeti kot celosten projekt ne glede če govorimo o nastopu V Hamburgu, Kopru ali Ljubljani. Izdelava spletnih strani, ki bo v rokah strokovnjakov bo odlična investicija v vaš posel.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Okna KliIzdelava spletne strani JarcIzdelava spletne strani Ema bazeniIzdelava spletne strani EVJ centerIzdelava spletne strani AnilesIzdelava spletne strani Kovingrad

 

 

 

 

6. Kovingrad

IZDELAVA ZANIMIVE SPLETNE STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Eprim d.o.o. iz Domžal

Izdelava in optimizacija

Izdelava zanimive spletne strani

Izdelava spletne strani pomeni, da se podjetje pripravlja na aktivni vstop na področje pridobivanja novih kupcev in šarjenje ter jačanja blagovne znamke podjetja. Izdelava spletnih strani cenik je ena od postavk pri načrtovanju nove spletne strani ali samo prenove obstoječe. Pri razvoju postavitve spletne strani upoštevamo vsa navodila, ki jih zahteva Google. Velikokrat se s pomočjo analize obstoječe spletne strani naročnika in analize spletnih strani konkurence pridobi podatke o navadah, gostoti konkurence, in oceni investicije, ki bo prinašala kvalitetna povpraševanja in gradila blagovno znamko. Za razumevanje zakaj imeti internetno stran. Primerna še bolje pa dobra internetna stran je v podjetju kot dodatni komercialist, ki je na voljo 24 ur na dan vse dni v tednu na vseh lokacijah hkrati.

Vsisi
 
EPRIM

Želite, da je vaša zunanja ureditev vzgled v mestu ali vasi ?

V podjetju Eprim d.o.o. poskrbimo, da bo vaš prostor okoli poslopja zgledno urejen in fizično zaščiten pred nepovabljenimi gosti. Pri podjetju Eprim lahko izberete različne ograjne sisteme vključno z vrati. Trenutni trendi so panelne ograje saj imajo vrsto prednosti kot so obstojnost, enostavnost in estetskost. V podjetju nudijo tudi ograje, ki bodo prilagojene naročnikovim potrebam, željam in zahtevam.

 

Vas zanima analiza spletne strani?

Izdelava spletnih strani, cenik je sicer pomembna postavka pri izdelavi spletne strani ni pa edina in niti ni najpomembnejša. Prioriteta številka ena je vprašanje za kaj bomo spletno stran rabili in kaj želimo z njo doseči. Ko se odločimo zakaj bi rabili spletno stran in čemu bo služila je primerno narediti analizo spletnih strani konkurence. To nam daje dobro osnovo in podatke na kaj moramo biti pozorni če se želimo kosati s konkurenco. Povsem gotovo je, da v spletni marketing ne vlaga po naključju ampak to dela načrtno. Zato so zanimive spletne strani izdelane premišljeno in ciljno. Potrebujete navodila za samostojno izdelavo strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Zasavska cesta 42,
1231 Ljubljana-Črnuče

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Okna KliIzdelava spletne strani JarcIzdelava spletne strani Ema bazeniIzdelava spletne strani EVJ centerIzdelava spletne strani AnilesIzdelava spletne strani Kovingrad

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.