Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava spletnih strani v WordPress

Izdelava spletnih strani  WordPress in Woocommerce trgovine

Prepričljiva, dovolj zmogljiva in sodobna spletna stran podjetja je danes nepogrešljiva. Sodobna internetna stran zahteva najmanj:

  • preprosto dodajanje in urejanje vsebin
  • enostavno urejanje elementov za optimizacijo spletne strani
  • kakovostne fotografije
  • preprosto uporabo
  • dobro vidne kontaktne podatke in kontaktni obrazec
  • prečiščeno grafično zasnovo, ki je prijazna tudi do tablic in pametnih telefonov
  • dobro uporabniško izkušnjo.

Naštete lastnosti so del dobrega CMS sistema. Ti omogočajo izdelavo spletne strani po meri, kjer lahko sami hitro in enostavno dodajate, odstranjujete ali kako drugače urejate vsebine. Eden takšnih sistemov je tudi WordPress, Woocommerce trgovina. Izdelava spletnih strani v WordPressu in spletnih trgovin Woocommerce je izredno priljubljena, saj ponuja številne možnosti za izdelavo. V podjetju Vsi,si d. o. o. lahko izbirate med različnimi CMS-ji, med njimi je tudi priljubljen WordPress, Dupal in naš lasten CMS, ki omogoča odlično optimizacijo. Ko pa gre za izdelavo spletne trgovine, pa priporočamo Woocommerce trgovino ali Magento spletno trgovino.

izdelava spletnih strani wordpress

Izdelava spletne trgovine Woocommerce s CMS WordPress

WordPress je danes vodilna platforma za izdelavo spletnih strani, prav tako pa Woocommerce, poleg Magenta, sodi v sam vrh za izdelavo strani. Upravljanje, dodajanje vsebin, galerij, kreiranje spletnih obrazcev ter ostala opravila so v WordPressu enostavna. WordPress in Woocommerce sta zelo prijazna za optimizacijo spletnih strani tudi, vsebujet vse elemente s katerimi lahko izdelavo SEO optimizacije izvajamo preprosto in hitro.

Izdelava spletnih strani v WordPressu ter izdelava Woocommerce internetnih trgovin je varna, saj se vsaka odkrita ranljivost v sistemu hitro in odpravi. Spletna stran, ki je izdelana v WordPressu, zagotavlja izjemno preproste posodobitve z enim klikom, tako za jedro kot tudi za nameščene oblikovne predloge ter vtičnike. Na voljo je veliko vtičnikov za skoraj vsako stvar, ki si jo zamislimo. In najboljše pri tem je, da so mnogi povsem brezplačni.

Tudi v podjetju Vsi.si d. o. o. vam ponujamo izdelavo spletnih strani v WordPressu, izdelavo spletnih trgovin na Woocommerce ter na drugih CMS urejevalnikih (Magento, Drupal, CS cart, .) za izdelavo spletnih strani.

Prednosti izdelave strani v WordPressu in trgovine v Woocommerce

Ena izmed glavnih prednosti, ki jih prinaša izdelava spletne stani v WordPressu in trgovin v Woocommerce, je to, da gre za odprto kodni sistem, s čigar razvojem se ukvarja tako rekoč cel svet. Česarkoli se spomnite, je praktično že razvito, samo poiskati je potrebno in včasih kaj prilagoditi. Po zaslugi prilagodljivega administracijskega okolja, ki ga prinaša WordPress in Woocommerce, lahko vsakdo v podjetju upravlja z vsebino.

Administracijska plošča je enostavna, tako da je usposabljanje novih sodelavcev za dodajanje in urejanje vsebine stvar minut. Zaradi svoje vsestranskosti in razširjenosti se izdelava spletne strani v WordPress-u lahko prilagodi vsaki potrebi. Pa naj bo to enostaven blog, pristajalna stran, spletna trgovina Woocommerce ali pa zahtevna spletna stran podjetja.

Kontaktirajte nas in skupaj se bomo odločili, ali je za izdelavo vaše spletne strani primeren WordPress, Woocommerce ali kateri od drugih CMS-jev.

izdelava spletnih strani v WordPressu

Izdelava spletnih strani za prvo mesto na Googlu

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin vas lahko stane celo premoženje. Lahko imate najboljšo spletno stran, ki je atraktivno oblikovana in na sploh popolna, toda če ni vidna na spletu, to ne pomeni ničesar. Kot da je ni! Stran mora biti prijazna iskalnikom kot je Google. Dobro optimizirana spletna stran bo dosegala visoke pozicije na Googlu, posledično bo deležna večjega obiska. Optimizacija spletnih strani je torej glavni cilj.

V podjetju Vsi.si d. o. o. izdelujemo spletne strani v različnih urejevalnikih, med drugim tudi v WordPress, Woocommerce, Magento, a ne glede na to, kateri urejevalnik izberete, bomo poskrbeli za to, da se bo vaša spletna stran znašla visoko med iskalnimi zadetki. Se sprašujete, kako? Odgovor je SEO optimizacija spletnih strani in trgovin.

Optimizacija spletnih strani je temelj naše dejavnosti že od samega začetka. Lep dizajn in premišljena zasnova je brez pomena, če ste nevidni svetu – zato postanite vidni in optimizacijo prepustite v roke strokovnjakov, ki se že vrsto let ukvarjajo s tem. Načela optimizacije spletnih strani in internetnih trgovin se pogosto spreminjajo, saj Google neprestano spreminja svoje algoritme in dodaja nove zahteve.

Izdelava spletnih strani v WordPressu ter izdelava internetnih trgovin Woocommerce

Poleg kakovostne izdelave strani vam ponujamo tudi ostale storitve. Med drugim uredimo gostovanje WordPress strani (Woocommerce trgovine) in poskrbimo za njeno vzdrževanje. Še tako lepa stran obiskovalca ne bo zadržala, če bodo povezave na njej delovale počasi!

V podjetju Vsi.si d. o. o. ponujamo sodobne strežnike, ki zadoščajo najstrožjim svetovnim kriterijem. Ponujamo različna gostovanja, od gostovanja v oblaku do SSD pogonov. Zagotovimo lahko hitrost, stabilnost in varnost. Prav tako se trudimo, da vam ponujamo kar najbolj konkurenčne cene.

Dogovorimo se lahko tudi za dolgoročno sodelovanje, ki vključuje vzdrževanje vaše strani in intervalno posodabljanje oziroma osveževanje vsebin in multimedijskih elementov.

wordpress internetna stran