Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava spletnih strani v Vsisi

Izdelava spletnih strani in umestitev strani podjetja v spletni imenik Vsi.si

Izdelava spletne strani pogosto ni dovolj za uspeh – potrebno je, da se stran nahaja na prvih mestih spletnih iskalnikov, da doseže dober obisk in boljše poslovanje podjetja. Pri izdelavi je potrebno biti pozoren na HTML strukturo, saj z njo marsikaj sporočamo Googlu. V Vsisi se ukvarjamo z izdelavo spletnih strani in optimizacijo (SEO). Poleg tega  ponujamo še ostale storite s področja digitalnega marketinga. Pri izdelavi spletnih strani upoštevamo vsa pravila in elemente, s pomočjo katerih se boste uvrstili na visoka mesta v iskalnikih. Izdelava zajema tudi pisanje spletnih vsebin, ki morajo biti napisana pravilno, in sicer po kriterijih spletnega iskalnika.

Pomembne pa so tudi povezave na vaše spletne strani. Za vas lahko izdelamo in oblikujemo atraktivno spletno stran, ki bo ustrezno optimizirana. Poskrbeli bomo tako za on site kot tudi za off site optimizacijo. Vpisali vas bomo v naš spletni poslovni imenik vsi.si in vam pomagali pri grajenju povezav na vaše spletne strani, ki so tematske – to povzroči fenomenalen učinek pri dvigovanju vaše spletne strani na prva mesta rezultatov v Googlu.

Izdelava spletnih strani je v Vsisi d. o. o. v Ljubljani podrejena cilju strani, ki je običajno pridobivanje obiskovalcev preko iskalnikov. Z vašim sodelovanjem najdemo rešitev za vsebinsko bogato in prodajno naravnano spletišče v skladu z vašimi cilji. Izdelava spletne strani je pomemben korak v svet internetnega marketinga. Naredite ga z našo pomočjo!

SEO optimizacija

SEO izdelava spletnih strani

Kaj je SEO? To je kratica, s katero se označuje spletna optimizacija internetnih strani. V našem podjetju se s tem ukvarjamo že vrsto let in optimizaciji posvečamo veliko pozornost. Z dobro izvedbo namreč poskrbimo za odlične rezultate in vidljivost na svetovnem spletu. Če stran ni ustrezno optimizirana, vas stranke v iskalnikih kot je Google ne bodo našle. Še več, morda niti ne bodo vedele, da sploh obstajate! Mi poskrbimo, da se to ne bo zgodilo in to že pri sami izdelavi strani, lahko pa tudi v nadaljevanju preko prenove.

Prav tako nudimo mesečno optimizacijo, ki je časovno daljši proces in prinaša trajne rezultate. Mi poznamo Googlove algoritme za razvrščanje zadetkov po relevantnosti in bomo poskrbeli, da se prav vi znajdete na samem vrhu lestvice. To storimo s pomočjo linkbuildinga in pisanja člankov na številnih podpornih blogih (off-site SEO). Optimizacija je izvrstna rešitev za vse vrste spletnih mest, od navadnih strani do blogov, trgovin, socialnih omrežij itd. Načrtovanje uspešne kampanje zahteva natančno poglobitev v vašo dejavnost in konkurenco na trgu.

On site in off site optimizacija

Vedno poskrbimo, da so stranke seznanjene s tem, kaj SEO sploh obsega. Želimo si, da bi postopek kar najbolje razumele in bi znale pomembne principe implementirati tudi same v prihodnosti, ko se naše sodelovanje zaključi. On-site SEO se izvaja na spletni strani naročnika, in vključuje preoblikovanje meta podatkov in drugih opisov, opisov slik, naslovov, vseh vsebin na strani itd. Z dobrim oblikovanjem poskrbimo, da Googlu sporočimo, kaj sploh je namen naše strani in o čem govori. Potem se lotimo še off-site SEO. S pisanjem kvalitetnih člankov, ki so optimizirani na izbrane ključne besede, zgradimo povezave na izbrano spletno stran. Temu se reče linkbuilding. Paziti moramo na gostoto besed, ki ne sme biti ne previsoka in ne prenizka. Najbolje rangirajo naravna besedila. 

Off site in on site optimizacija

Izdelava spletne strani v nekaj korakih

Pred pričetkom dela oziroma izdelave spletne strani s čisto HTML kodo je najbolje narediti natančno analizo. Identificiramo prednosti in tudi slabosti ter možnosti za napredek na obstoječi internetni strani. Odkrijemo skrite potenciale in se z naročnikom dogovorimo glede strukture ter dizajna strani. Pomembno je zagotoviti preglednost, enostavno iskanje in pregledovanje strani, hitrost nalaganja podstrani itn. V kolikor si želite osvežiti tudi vsebine na strani ali dodati nove, vam lahko pri tem pomaga naša ekipa izkušenih tekstopiscev.