Izdelava strani v podjetju Vsisi

Izdelava spletnih strani in umestitev strani podjetja v spletni imenik Vsi.si

Izdelava spletne strani pogosto ni dovolj za uspeh - potrebno je, da se stran nahaja na prvih mestih spletnih iskalnikov, da doseže dober obisk in boljše poslovanje podjetja. Pri izdelavi je potrebno biti pozoren na HTML kodo, ki mora biti prijazna spletnemu iskalniku Google. V podjetju Vsisi d. o. o. se ukvarjamo z izdelavo spletnih strani in SEO optimizacijo. Poleg tega  ponujamo še ostale storite s področja digitalnega marketinga. Pri izdelavi spletnih strani upoštevamo vsa pravila in elemente, s pomočjo katerih se boste uvrstili na visoka mesta v iskalnikih. Izdelava zajema tudi pisanje spletnih vsebin, ki morajo biti napisana pravilno, in sicer po kriterijih spletnega iskalnika. Pomembne pa so tudi povezave na vaše spletne strani. V podjetju Vsisi d. o. o. lahko za vas izdelamo in oblikujemo atraktivno spletno stran, ki bo ustrezno optimizirana. Poskrbeli bomo tako za on site kot tudi za off site optimizacijo. Vpisali vas bomo v naš spletni poslovni imenik vsi.si in vam pomagali pri grajenju povezav na vaše spletne strani, ki so tematske - to povzroči fenomenalen učinek pri dvigovanju vaše spletne strani na prva mesta rezultatov v Googlu. Izdelava spletnih strani je v Vsisi d. o. o. podrejena cilju strani, ki je običajno pridobivanje obiskovalcev preko iskalnikov. Z vašim sodelovanjem najdemo rešitev za vsebinsko bogato in prodajno naravnano spletišče v skladu z vašimi cilji. Izdelava spletne strani je pomemben korak v svet internetnega marketinga. Naredite ga z našo pomočjo!

SEO optimizacija

SEO izdelava spletnih strani

SEO (Search Engine Optimization) je kratica, ki opredeljuje področje upravljanja ugleda spletnih mest. V Vsisi d. o. o. posvečamo SEO optimizaciji veliko pozornost. Zato je vsaka naša izdelava spletne strani SEO izdelava. To pomeni, da je spletna stran ustrezno optimizirana na ključne besede, ki najboljše opišejo delovanje vašega podjetja. Zakaj je to tako pomemben? Google in vsi ostali iskalniki razvrščajo zadetke iskanj od najbolj do najmanj relevantnih za vsako iskano frazo posebej. Z optimizacijo poskrbimo, da se spletnim stranem v čim večji meri zagotovijo parametri, ki jih Google s svojim algoritmom prepoznava kot kvalitetne in jih uvrsti višje v seznamu zadetkov. SEO optimizacija je primerna za vse vrste spletnih mest. Tako se izboljšuje prodajna uspešnost spletnih trgovin ali prepoznavnost blogov. Ne glede na CMS oziroma urejevalnik (WordPress, Joomla, CMS po meri, …), je pisanje SEO člankov osnova za izboljšanje pozicij po Googlovem algoritmu. Toda članki niso edini vidik, ki ga je potrebno upoštevati pri SEO izdelavi. Vsako spletno mesto ima svoj namen in glede na cilje, ki se jih želi doseči, in mora pripraviti vsebine na samem spletišču. Po tem kratkem opisu je gotovo jasno, da ni preprostega odgovora na vprašanje, kako pripraviti SEO optimizacijo- Potrebno je biti pozoren na veliko dejavnikov.

On site in off site optimizacija

V podjetju Vsisi d. o. o. optimizacija poteka na dveh pomembnih nivojih. Če se želi spletno mesto poriniti višje po rezultatih Google iskanja, se mora posamezna stran tam najprej sploh znajti. Najpogostejši vidik on-site optimizacije, na katerega izdelovalci velikokrat pozabijo, so meta podatki. Z njimi se Googlovemu algoritmu sporoči vsebina spletnega mesta. Poleg meta podatkov in tehnične opremljenosti vsebin pa seveda ne smemo pozabiti na kakovostna besedila! Ko je on-site optimizacija opravljena, se naša pozornost preusmeri na off site optimizacijo, čeprav je lahko potek obeh delov tudi istočasen. Glavni del off-site SEO optimizacije je pisanje člankov. Pri pisanju je potrebno biti pozoren na gostoto ključnih besed, ki izhajajo iz fokusa, določenega ob pripravi. SEO članke se umesti na zunanja spletišča ter ustrezno poveže s ciljnimi stranmi. Grajenje zajetne baze povezav, ki vodijo na vaše spletno mesto, je osnova vsake SEO optimizacije.

Off site in on site optimizacija

 

 

Izdelava spletne strani v nekaj korakih

Pred pričetkom dela oziroma izdelave spletne strani s čisto HTML kodo je potrebno natančno preveriti trenutno stanje delovanja. Gre za analizo, ki nam pokaže, katere so vaše prednosti in kje so potrebne izboljšave. Skrbna analiza projekta postavi trdne temelje za nadaljnje delo in boljši končni rezultat. Nadaljujemo s strukturo strani – smiselno postavljena spletna stran je bistvenega pomena. Preglednost in enostavnost dostopanja do tistega, kar se išče, je recept za uspeh. Ne glede na to, kateri CMS oziroma urejevalnik vsebin boste izbrali, v pomoč vam bodo številni moduli. V Vsisi d. o. o. vam ponujamo tudi storitev vnosa obstoječih vsebin in izdelkov iz stare strani v novo. Sledi še izdelava gradiva – ponujamo vam strokovno izdelano gradivo glede na vašo dejavnost, ponudbo in izbrane ključne besede.

 

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.