Izdelava strani Vsisi

Izdelava spletnih strani in umestitev strani podjetja v spletni imenik Vsi.si

Izdelava spletne strani pogosto ni dovolj, potrebno je, da se spletne strani nahajajo na prvih mestih spletnih iskalnikov, če želite doseči dober obisk in boljše poslovanje. Pri izdelavi spletnih strani je potrebno biti pozoren na HTML kodo, ki mora biti prijazna spletnemu iskalniku Google. V podjetju Vsisi d. o. o. se ukvarjamo z izdelavo spletnih strani in SEO optimizacijo spletnih strani. Poleg tega pa vam ponujamo še ostale storite s področja digitalnega marketinga. Pri izdelavi spletnih strani upoštevamo vsa pravila in elemente, s pomočjo katerih se bo vaša spletna stran uvrstila na visoka mesta v spletnih iskalnikih. Izdelava spletne strani z Vsisi zajema tudi pisanje spletnih vsebin, ki morajo biri napisane pravilno, in sicer po kriterijih spletnega iskalnika. Kvalitetna izdelava spletne strani zajema dobro HTML kodo in kvalitetne spletne vsebine, ki so prodajne in upoštevajo Google kriterije. Pomembne pa so tudi povezave na vaše spletne strani. V podjetju Vsisi d. o. o. lahko za vas izdelamo in oblikujemo atraktivno spletno stran, ki bo ustrezno optimizirana. Poskrbeli bomo tako za on site kot tudi za off site optimizacijo. Vpisali pa vas bomo tudi v naš spletni poslovni imenik vsi.si in vam pomagali pri grajenju povezav na vaše spletne strani, ki so tematske, to pa povzroči fenomenalen učinek pri dvigovanju vaše spletne strani na prva mesta spletnih iskalnikov, kot je Google. Izdelava spletnih strani je v Vsisi d. o. o. podrejena cilju spletne strani, ki je običajno pridobivanje obiskovalcev preko iskalnikov in pridobivanje novih strank preko vsebin. Skupaj z vami najdemo rešitev za vsebinsko bogato in prodajno naravnano spletno stran v skladu z vašimi cilji. Izdelava spletne strani je pomemben korak v svet internetnega marketinga. Naredite ga s pomočjo našega nas! Pošljite nam povpraševanje.

SEO optimizacija

SEO izdelava spletnih strani

SEO (Search Engine Optimization) je kratica, ki opredeljuje področje upravljanja ugleda spletnih mest. V Vsisi d. o. o. SEO optimizaciji posvečamo veliko pozornost. Zato je vsaka naša izdelava spletne strani SEO izdelava. To pomeni, da je spletna stran ustrezno optimizirana na ključne besede, ki najboljše opišejo delovanje vašega podjetja. Zakaj je ugled vašega spletnega mesta tako pomemben. Google in tudi vsi ostali spletni iskalniki razvrščajo zadetke iskanj od najbolj do najmanj relevantnih za vsako iskano frazo posebej. S SEO optimizacijo pa poskrbimo, da se spletnim stranem v čim večji meri zagotovijo parametri, ki jih Google s svojim algoritmom prepoznava kot kvalitetne in jih za posledico tudi uvrsti višje v seznamu zadetkov. SEO optimizacija je primerna za vse vrste spletnih mest. S SEO optimizacijo se izboljšuje prodajna uspešnost spletnih trgovin ali prepoznavnost blogov. Ne glede na CMS oziroma urejevalnik, v katerem je spletno mesto zgrajeno (WordPress, Joomla, CMS po meri, …), je pisanje SEO člankov osnova za doseganje rezultatov izboljšave pozicij po Googlovem algoritmu. Toda SEO članki niso edini vidik, ki ga je potrebno upoštevati pri SEO izdelavi spletne strani. Vsako spletno mesto ima svoj namen in glede na cilje, ki se jih želi doseči s spletnim mestom, se mora tudi pripraviti vsebine na samem spletnem mestu. Po tem kratkem opisu je gotovo jasno, da ni preprostega odgovora na vprašanje, kako pripraviti SEO optimizacijo, saj je potrebno biti pozoren na veliko malih dejavnikov, ki imajo za rezultat izboljševanje pozicij med zadetki iskanja za različne ključne besede.

On site in off site optimizacija

V podjetju Vsisi d. o. o. optimizacija poteka na dveh pomembnih nivojih. Če se želi spletno mesto poriniti višje po rezultatih Google iskanja, se mora posamezna spletna stran tam najprej sploh znajti. Najpogostejši vidik on-site optimizacije, na katerega izdelovalci spletnega mesta pozabijo, so meta podatki. Z meta podatki se Googlovemu algoritmu sporoči vsebina spletnega mesta. Poleg meta podatkov in tehnične opremljenosti vsebin spletnega mesta pa seveda ne smemo pozabiti na kakovostne vsebine! Ko je on-site optimizacija opravljena, se naša pozornost preusmeri na off site optimizacijo, čeprav je lahko potek obeh delov optimizacije tudi istočasen. Glavni del off-site SEO optimizacije je pisanje člankov. Pri pisanju SEO člankov je potrebno biti pozoren na gostoto ključnih besed, ki izhajajo iz fokusa, določenega ob pripravi na začetek izvedbe SEO optimizacije. Po pripravi besedil se SEO članke umesti na zunanja spletna mesta ter ustrezno poveže s ciljnimi spletnimi stranmi. Grajenje zajetne baze povezav, ki vodijo na spletno mesto, je tudi osnova vsake SEO optimizacije.

Off site in on site optimizacija

 

 

Izdelava spletne strani v nekaj korakih

Pred pričetkom dela oziroma izdelave spletne strani s čisto HTML kodo je potrebno natančno preveriti trenutno stanje spletne strani. Gre za analizo, ki nam pokaže katere so vaše prednosti in kje so potrebne izboljšave. Skrbna analiza projekta postavi trdne temelje za nadaljnje delo in boljši končni rezultat. Nadaljujemo s strukturo strani – smiselno postavljena spletna stran je bistvenega pomena. Preglednost in enostavnost dostopanja do tistega, kar se išče, je recept za uspeh. Ne glede na to, kateri CMS oziroma urejevalnik vsebin boste izbrali, v pomoč vam bodo številni moduli. V Vsisi d. o. o. vam ponujamo storitev vnosa obstoječih vsebin in izdelkov iz stare strani v novo.Sledi še izdelava gradiva – ponujamo vam strokovno izdelano gradivo glede na vašo dejavnost, ponudbo in izbrane ključne besede.

 

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.