Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava spletnih strani za večji obisk in večjo prodajo

Izdelava spletnih strani in aplikacij je v podjetju Vsisi d. o. o. hitra, kvalitetna in ugodna. Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, zato je pomembno, da je dobro izdelana ter da na obiskovalcu pusti pozitiven vtis. Kar 80 % ljudi, preden se odloči za produkt ali storitev, preveri ponudbo na spletu.

Z vpisovanjem ključnih besed in fraz v spletni iskalnik mu le-ta ponudi relevantne rezultate. Dokazano je, da so prvi zadetki tisti zadetki, ki štejejo. Le majhen delež uporabnikov se sprehodi tudi na drugo stran. Zato je za vas najbolj pomembno, da se znajdete na prvi strani, in sicer na samem vrhu.

Sedaj imate idealno priložnost, da se strankam predstavite drugače – s kakovostno izdelano spletno stranjo, ki je dobro zasnovana, skrbno oblikovana in optimizirana.

izdelava spletnih strani

Ugodna izdelava spletnih strani in ostale storitve

 • Izdelava spletnih strani

Med ključne dejavnosti našega podjetja sodi ugodna izdelava spletnih strani in aplikacij, ki je hitra, ugodna in kakovostna. Za vas oblikujemo, ustvarjamo, razvijamo in vzdržujemo široko paleto vsebin, ki gradijo pomembne povezave z obiskovalci.

 • SEO optimizacija spletne strani

Želi postati vidni? Dovolite, da to zagotovimo z optimizacijo vaše spletne strani. Če vas ni med prvimi zadetki, je kot da ne obstajate. Z lastnimi orodji lahko poskrbimo, da bo vaš obstoj na spletu trajen.

 • Globalni SEO

Ciljate dlje? Želite prodreti tudi na tuje trge? Ponujamo vam celovito strategijo optimizacije spletne strani za vaše specifične potrebe v tujini.

 • Google oglaševanje

Bi radi še več? Poskrbimo za učinkovito oglaševanje. Dobro targetirana kampanja je najučinkovitejša pot za pridobivanje novih potencialnih kupcev in obiskovalcev ter večjega obiska vaše spletne strani.

 • Digitalna strategija

Zavedamo se, da so podjetja različna. Kar velja za ene, ni nujno, da bo veljalo in učinkovalo tudi za druge. Za vsakega naročnika pripravimo unikatno strategijo, ki zagotavlja najboljše rezultate.

 • Socialna omrežja

Poleg naštetega bomo poskrbeli tudi za vašo prepoznavnost in oglaševanje na socialnih omrežjih.

Zakaj smo ravno mi najboljša rešitev za vas?

Odlikuje nas hitra izdelava spletnih strani, ki je obenem tudi ugodna, funkcionalna in uporabnikom prijazna. Vsaka ugodna izdelava spletnih strani je pri nas skrbno načrtovana, poteka po standardih ali pa izven njih, saj vsak proces prilagodimo posameznemu naročniku.

Izberite najboljše – profesionalno in ugodno izdelavo pri nas! Kontaktirajte nas preko telefona ali elektronske pošte in dogovorili se bomo za sestanek, kjer vam bomo razložili in predstavili vse postopke, metode in tehnike, ki so potrebni za izdelavo kakovostne spletne strani, ki vas bo povzdignila na prvo mesto v Googlu.

hitra izdelava spletnih strani

ugodna izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani – hitra izdelava spletnih strani za odlične rezultate

Če imate dobro izdelano spletno stran, ki je poleg tega tudi optimizirana, so možnosti, da boste na spletu bolj vidni in prepoznavni, veliko večje, kot če se ne odločite za ta korak. Dobra spletna strani namreč poveča število obiskovalcev. Sam proces izdelave bistveno vpliva na kasnejše rezultate in je torej pomemben dejavnik za pridobivanje strank. Bistveno pri izdelavi je, da velik poudarek dajemo optimizaciji in vam ponujamo celovite rešitve na področju internetnega marketinga.

SEO optimizacija – ključen element vsake izdelave spletne strani

SEO oziroma optimizacija spletne strani je postopek, s pomočjo katerega lahko izboljšamo vidljivost vaše spletne strani na internetu preko naravnih, neplačanih iskalnih rezultatov. V podjetju Vsisi d. o. o. optimizaciji posvečamo veliko pozornost. Vanjo so vključeni različni postopki in tehnike, s pomočjo katerih vas uspešno in učinkovito povzdignemo na visoke pozicije v iskalnikih.

Optimizacija spletne strani poteka v skladu z vsemi pravili in trendi na področju digitalnega marketinga. Optimizacijo opravljamo v dveh nivojih, in sicer on site, ki poteka na sami strani, in off site, ki poteka izven spletišča.

Optimizacija poteka v nekaj ključnih korakih:

 • Analiza stanja in konkurence

To je predvsem pomembno pri izdelavi nove internetne strani. Določimo ciljno publiko in idealnega kupca ter analiziramo priložnosti v digitalnem prostoru ter obstoječo konkurenco.

 • Priprava ključnih besed

Z izgradnjo baze ključnih besed (ki vključuje tudi longtail-e) se prične prvi korak k uspešni optimizaciji.

 • Izobraževanje strank

Vedno poskrbimo, da naši naročniki povsem razumejo pomen in potek optimizacije. Naše delo obsega veliko komunikacije s strankami in tudi pripravo mesečnih poročil, skozi katere stranke obvestimo o našem delu in rezultatih, ki smo jim jih prinesli.

 • Prihajajoče aktivnosti

Smo na tekočem s trendi digitalnega marketinga, inovacijami na področju in spreminjajočimi se zahtevami Googla, ki nenehno posodablja svoj algoritem.

 • Poročilo o rezultatih

Vsak mesec strankam posredujemo poročilo o našem opravljenem delu in rezultatih.