Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava spletnih strani trgovina

Izdelava spletnih strani trgovina ter optimizacija so le nekatere od storitev, ki vam jih po ugodnem ceniku ponujamo v podjetju VSISI d. o. o. Izdelava poteka v dogovoru s strankami. To pomeni, da v procesu upoštevamo vse vaše želje, predloge in zahteve. Skupaj ustvarimo skupno vizijo, načrtujemo in se dogovarjamo. Posledica je kakovostno izdelana spletna stran ali trgovina, ki vam bo prinesla večji poslovni uspeh. Pri izdelavi spletnih strani se poslužujemo različnih platform oziroma CMS sistemov.

Med drugim uporabljamo WordPress, Drupal, Business Catalyst, WooCommerce, Magento in OpenCart. Več informacij o storitvah dobite na naši spletni strani. Če vas zanima cenik, vas vabimo, da se dogovorite za brezplačni sestanek v Ljubljani, kjer vam bomo posredovali vse informacije. Vsaka nova izdelava spletne strani ali trgovine je projekt zase, na ceno pa vpliva veliko dejavnikov. 

Izdelava spletnih trgovin cenik

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, zato je pomembno, da je kakovostno izdelana, atraktivna in zanimiva potencialnim strankam. Isto velja za spletno oziroma internetno trgovino. Pri izdelavi spletnih strani ne bi smel biti cenik glavno vodilo, kajti pomembnejša od cene je kvaliteta storitve. Na spletu je ogromno ponudnikov, ki nudijo poceni izdelavo, ni pa mogoče vedeti, ali so strani zares kvalitetno izdelane. Vprašati se moramo tudi, kako zagotoviti obiske.

Na tem področju smo v našem podjetju zares močni! S primerno optimizacijo poskrbimo, da se bo vaša internetna stran znašla med top zadetki v iskalnikih kot je Google. Stroški izdelave so upravičeni le pod pogojem, da vam spletna stran ali trgovina prinaša promet, zato poskrbite, da bo temu res tako. Če se odločite za izdelavo pri nas, velikega budgeta za oglaševanje ne potrebujete, saj bomo za vas ob najmanjši možni finančni investiciji dosegli najboljši možni rezultat.

Poskrbeli bomo, da se boste s pomočjo kakovostne optimizacije znašli na prvi strani Googla v seznamu organskih zadetkov – in sicer v povezavi s tistimi pojmi, ki najbolje opišejo področje vašega delovanja in storitev. Vabimo vas, da nas pokličete ali nas kontaktirate preko elektronske pošte oziroma spletnega obrazca, in se dogovorite za sestanek z nami v Ljubljani. Predstavili vam bomo okvirni cenik ter se dogovorili o nadaljnjem sodelovanju.

Izdelava spletnih strani trgovina

Izdelava internetnih trgovin po meri naročnika

Spletna trgovina je smiselna le v primeru, da se vam investicija vanjo v razumljivem času povrne. Mi vam to zagotovimo s pomočjo SEO optimizacije. Izdelava spletne trgovine cenik katere je spremenljiv, je narejena z upoštevanjem želja in zahtev naročnika. S strokovnimi nasveti pa vam pomagamo pri vseh vprašanjih in dvomih.

Počnemo vse, kar počne tudi naša konkurenca, in imamo obenem dodatne, samosvoje in unikatne prijeme, ki nam omogočajo dodatno primerjalno prednost. Izdelava spletnih trgovin cenik katerih je fleksibilen, je naš vsakdanji kruh. Če potrebujete kakovostno izdelano spletno trgovino, ki bo pritegnila obiskovalce ter vam zagotovila uspeh, potem vas vabimo, da nas kontaktirate. Mi vemo, kako izdelati dobro spletno trgovino. Vemo pa tudi, kako se povzpnete med visoke zadetke na spletnih brskalnikih.

Kako nam CMS olajša delo pri izdelavi spletnih trgovin in strani?

V podjetju VSISI d. o. o. za izdelavo spletnih trgovin in strani uporabljamo različne CMS-je. To je sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje spletnih vsebin brez označevalnega jezika HTML. Urednik lahko popolnoma samostojno spreminja vsebine in druge elemente internetne strani brez pomoči podjetja, ki je stran izdelalo. V VSISI d. o. o. pri izdelavi uporabljamo različne sisteme, med drugim tudi izredno priljubljen WordPress in platformo Magento. Ker je osveževanje in dopolnjevanje vsebin s CMS sistemom preprosto, postaja ta sistem tudi vedno bolj priljubljen.

Izdelava spletnih trgovin cenik

Izdelava spletnih strani trgovina, ki je lahko na našem lastnem sistemu

V podjetju VSISI d. o. o. smo razvili lasten sistem za enostavno in samostojno urejanje spletnih strani. Naš sistem je uporabniku prijazen, upošteva vse zakonitosti optimizacije spletnih strani, do njega pa lahko dostopate kjerkoli. Vse kar potrebujete, je povezava s svetovnim spletom. Izdelava spletnih strani trgovina vključuje tako načrtovanje kot oblikovanje in nadaljnje sodelovanje z naročnikom. Naše storitve so ugodne in opravljene na visokem kakovostnem nivoju. Obiščite nas v Ljubljani in se prepričajte sami.