Na kaj moramo biti pozorni pri izdelavi spletne strani?

Izdelava spletnih strani je za vsakega ponudnika na trgu izjemnega pomena. Spletna stran namreč predstavlja enega izmed prvih stikov, ki ga bo ponudnik navezal s potencialno stranko. Prav zato mora biti spletna stran estetska, pregledna in uporabniku prijazna, hkrati pa moramo poskrbeti tudi za prepoznavnost spletne strani. Dobro je, da je na njej dovolj informacij, da si stranka ustvari sliko o produktu oz. storitvi, ki jo podjetje ponuja, vendar moramo paziti, da s preveč informacijami strank ne zmedemo in jih odženemo h konkurenčnemu izdelku, ki morda podaja nekoliko bolj strnjene in bolj določene informacije. Dan danes so popularne minimalistične spletne strani čistega videza, ki stranki ponujajo ravno pravšnjo količino informacij o produktu oz. storitvi.

 

Izdelava spletnih strani Wordpress

 

Izdelava spletnih strani s CMS je zaradi enostavnega urejanja vse bolj zaželena

Pri sami izdelavi strani veliko vlogo igra CMS sistem. CMS je kratica za Content Management System. V slovenščini to pomeni ”sistem za upravljanje s spletnimi vsebinami”. Smo eno redkih podjetij s custom made CMS-jem, kar pomeni, da smo vzpostavili urejevalnik za spletne strani, ki je enostaven za uporabo. Naš CMS je namenjen prav uporabnikom, ki si želijo sami vzdrževati in spreminjati vsebine svoje spletne strani. Vsebina spletne strani je shranjena v podatkovnih bazah so katerih zlahka dostopamo in jih urejamo.

 

Izdelava spletnih strani dan danes v večini poteka v Wordpressu

Ena izmed najbolj znanih CMS platform je trenutno platforma Wordpress, pridružuje pa se mu tudi Joomla! Prav zato izdelava spletnih strani dan danes najpogosteje poteka v Wordpressu. Gre za spletno platformo, ki omogoča enostavno postavitev spletne strani, poleg tega pa je tudi kasnejše urejanje strani lahko in ne vzame dosti časa. Multimedijske vsebine lahko hitro in enostavno dodajamo ali odvzemamo, poleg tega pa izdelava Wordpress strani ali z našim CMS-jem omogoča, da lahko stran popolnoma prilagodimo željam stranke. Nenazadnje ne smemo pozabiti na možnost vzpostavitve spletne trgovine, ki je marsikdaj nuja pri prodaji različnih izdelkov. Wordpress in naš CMS pa sta ena izmed najbolj varnih sistemov za oblikovanje spletnih strani.

 

Pri izdelavi spletne strani pazimo na logotip in prilagojenost mobilnim napravam

Pri izdelavi spletne strani je dan danes izjemnega pomena tudi, da je spletna stran prijazna mobilnim napravam, saj uporabniki po spletu pretežno brskajo s telefoni in pametnimi tablicami. Če naša spletna stran ni prilagojena omenjenim proizvodom, je konkurenca avtomatsko en korak pred nami.

 

Poleg same strani pa je pri novi spletni strani pozornost potrebno posvetiti tudi logotipu. Veliko podjetij se ob izdelavi nove spletne strani odloči tudi za prenovo logotipa, saj si želijo, da bi bil le-ta bolj prepoznaven in bi se tako strankam lažje in bolje vtisnil v spomin. Logotip naj bo tak, da si ga bodo ljudje hitro zapomnili. Priporočljive so čiste linije hkrati pa je dobro v logotip uporabljati vodilne barve podjetja.

 

Izdelava spletnih strani v lastnem CMS-ju

 

Kakovostna in moderna izdelava spletnih strani v podjetju Vsi.si v Ljubljani

V podjetju Vsi.si izdelujemo kakovostne in pregledne spletne strani modernega videza, ki navdušijo vse potencialne stranke, hkrati pa jim ponudijo dovolj informacij, da se o ponujenem produktu oz. storitvi zlahka odločijo. V našem podjetju se lahko pohvalimo z lastnim CMS sistemom, kar še olajša izdelavo spletnih strani, strankam pa se lahko tako popolnoma prilagodimo. Poleg same izdelave spletnih strani pa lahko v našem podjetju poskrbimo tudi za izdelavo spletne trgovine. V kolikor stranka trži določen produkt je izdelava spletne trgovine še toliko pomembnejša, saj potencialni kupci lahko ob odločitvi o nakupu produkta do tega dostopajo kar preko spleta že z nekaj kliki. Pogosto se naše stranke odločajo za izdelavo spletne trgovine Magento, ki je pregledna in razumljiva tako uporabniku kot tudi administratorju.

 

Pri izdelavi spletne strani pa nikakor ne smemo pozabiti na optimizacijo vsebin in drugega besedila na strani. Optimizacija spletne strani pripomore k temu, da je spletna stran uvrščena visoko med zadetki iskanja. Spletno stran optimiziramo tako, da v besedila, ki jih objavimo na spletni strani, vnesemo besedne zveze, ki jih stranke navadno iščejo v želji po najdbi določenega produkta ali storitve. S pomočjo naših tekstopiscev v podjetju Vsi.si oblikujemo besedila, ki so odlično optimizirana, poleg tega pa ponujajo veliko kakovostnih informacij, s pomočjo katerih se lahko potencialne stranke odločajo o nakupu storitve ali produkta.

 

V podjetju VSI.SI ponujamo celovito izdelavo spletne strani, ki zajema:

-          Izdelavo spletne strani v platformi Wordpress

-          Izdelavo logotipa podjetja

-          Optimizacijo spletne strani

-          Nadaljnjo optimizacijo in vzdrževanje spletne strani

 

Vas zanima več o izdelavi spletnih strani? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o pestrem naboru storitev, ki jih ponujamo. Poleg možnosti izdelave spletne trgovine v Wordpressu, ne spreglejte tudi možnosti izdelave spletne trgovine v Magento. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsak vprašanja, ki se vam o izdelavi spletnih strani še postavljajo. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši pisarni v Ljubljani, kjer bomo skupaj z vami oblikovali vizijo za izdelavo vaše spletne strani ter tako zadostili vsem vašim željam ter potrebam vašega podjetja.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.