Izdelava spletnih strani cms program

Izdelava spletnih strani - CMS program

V podjetju Vsisi d. o. o. se že vrsto let uspešno ukvarjamo z izdelavo spletnih strani, njihovim oblikovanjem in optimizacijo. Cena izdelave je pri nas konkurenčna in ugodna, storitev pa opravljena natančno, premišljeno in kakovostno. Med najbolj priljubljene storitve pri nas sodi izdelava strani v CMS programu, kar omogoča naknadno lastno urejanje. Vsi se zavedamo, kako pomembno je v današnjih časih imeti primerno in na brskalnikih dobro vidno stran. Pomembno je tudi, da jo vseskozi prilagajamo, spreminjamo in dopolnjujemo, saj lahko le tako vedno znova pritegnemo stranke. Izdelava spletnih strani v CMS pomeni, da za vas pripravimo začetno ogrodje, v katerega lahko kasneje preko vmesnika preprosto vnašate želene podatke.

CMS izdelava spletne strani

CMS urejevalnik spletne strani omogoča samostojno delo

V kolikor se podatki spremenijo (npr. določen izdelek ni več na voljo, spremeni se naslov podjetja, itd.), jih lahko samostojno popravite, ne da bi za to potrebovali računalniškega strokovnjaka. To pomeni, da poteka urejanje strani po končani izdelavi spletne strani CMS brez dodatnih stroškov. Ponudba različnih vmesnikov, ki jih vgradimo pri izdelavi, je široka; izbiro prilagodimo potrebam stranke. Pri izdelavi se držimo pravil spletne optimizacije, na vašo željo pa lahko izvedemo tudi spletno SEO optimizacijo izven strani (s promocijskimi članki, objavljenimi na spletnem imeniku). Tudi po končani izdelavi so možne nadgradnje sistema, v kolikor bi jih potrebovali. Trudimo se, da kar najbolje zadenemo ciljno publiko stranke in tej prilagodimo videz in funkcionalnost spletne strani.

Cena izdelave spletne strani

Ker je vsaka izdelava spletne strani projekt zase, o natančni ceni ne moremo govoriti. Cena izdelave se razlikuje in prilagodi temu, kaj si pravzaprav želite vi. Ponudbo s ceno vam lahko pripravimo, ko se seznanimo z vsemi vašimi željami in potrebami. Ponujamo vam kakovostno grafično oblikovanje in izdelavo spletne strani, ki bo atraktivna in bo ponudila zanimive vsebine ter vse relevantne informacije, ki jih potencialna stranka potrebuje. Izdelava pri nas je hitra, držimo se postavljenih rokov in internih dogovorov. Če vas zanimajo dodatne informacije o ceni in drugih storitvah, ki jih ponujamo, nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte.

Izdelava spletne strani

 

 

CMS programi za postavljanje spletne strani

CMS (ang. Content management system) je urejevalnik vsebine. Z njim je možno enostavno urejati vsebino in elemente spletne strani ali e-trgovine, pri čemer pa ni potrebno posebno tehnološko znanje. Uporaba CMS-ja je preprosta in se je hitro navadimo. V podjetju Vsisi vam na izbiro ponujamo izdelavo internetne strani v poljubnem CMS-ju: Wordpress, Drupal idr., pa tudi naš lasten. Z njim bomo lahko vzdrževali in osveževali vsebine, brez da bi morali poznati označevalni jezik HTML. Urednik spletne strani lahko samostojno spremlja vsebine, slike in ostale elemente. Tudi osveževanje spletne strani in redno ažuriranje vsebin je stakim orodjem preprosto, kar je ključno za dobro poslovanje podjetja. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli primerno rešitev za vas. Izdelali vam bomo vrhunsko spletno stran, ki jo boste z lahkoto urejali in ažurirali. Pri oblikovanju in izdelavi optimiziranih spletnih strani je najbolje prepustiti delo profesionalcem, saj vam bodo zagotovili najboljše rezultate.

 

 

Oblikovanje in izdelava spletnih strani

Že od samega začetka je naše glavno vodilo pri oblikovanju in izdelavi spletne strani SEO optimizacija. Gre za temelj naše dejavnosti. Brez dvoma lahko rečemo, da dobro opravljamo naše delo in to na najvišjem kakovostnem nivoju. To lahko potrdi preko 300 zadovoljnih strank. A zavedati se morate, da je lepo oblikovana spletna stran zaman, če na spletnih iskalnikih niste vidni! Z našo pomočjo pa lahko postanete vidni. Če ste v nas prepoznali potencial, potem ne odlašajte. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za novo izdelavo spletne strani v CMS ali pa vam ponudili prenovo vaše obstoječe spletne strani. Pred pričetkom bomo natančno preverili trenutno stanje. Skrbna analiza projekta namreč postavi trdne temelje za nadaljnje delo in boljši končni rezultat. Pred pričetkom izdelave spletnih strani je pomembno tudi doreči podrobnosti o strukturi strani. Ne glede na to, kateri CMS program oziroma urejevalnik vsebin boste izbrali, v pomoč vam bodo številni moduli: od e-novic do spletne trgovine oziroma kataloga izdelkov. Z moduli dodamo spletnemu mestu tiste funkcionalnosti, ki jih potrebujete. Mi vam ponujamo tudi možnost vnosa obstoječih vsebin in izdelkov iz stare strani v novo. Lahko jih popravimo, obogatimo in olepšamo, da bodo bolj zanimive za obiskovalce. Zadnja stopnja pri načrtovanju je priprava strokovnega gradiva glede na vašo dejavnost, ponudbo in izbrane ključne besede oziroma fraze. Prav tako pa lahko prenašamo obstoječe vsebine in jih obogatimo s slikami.

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.