Izdelava spletnih strani cms program

Izdelava spletnih strani - CMS program

V podjetju Vsisi d. o. o. se že vrsto let uspešno ukvarjamo z izdelavo spletnih strani, njihovim oblikovanjem in optimizacijo. Cena izdelave spletne strani je pri nas konkurenčna in ugodna, storitev pa opravljena natančno, dobro premišljeno in kakovostno. Med najbolj priljubljene storitve pri nas sodi ravno izdelava internetnih strani v CMS programu – gre za izdelavo, ki omogoča naknadno lastno urejanje. Vsi se zavedamo, kako pomembno je dandanes imeti primerno in na brskalnikih dobro vidno stran. Pomembno pa je tudi, da jo vseskozi prilagajamo, spreminjamo in dopolnjujemo, saj lahko le tako vedno znova pritegnemo stranke. Izdelava spletnih strani CMS pomeni, da za vas pripravimo začetno ogrodje spletne strani, v katerega lahko preko vmesnika, cms programa, zelo preprosto in hitro vnašate želene podatke.

CMS izdelava spletne strani

Cms urejevalnik spletne strani za samostojno delo

V kolikor se podatki spremenijo (npr. določen izdelek ni več na voljo, spremeni se naslov podjetja, itd.), jih lahko samostojno popravite, ne da bi za to potrebovali računalniškega strokovnjaka. To pomeni, da poteka urejanje strani po končani izdelavi spletne strani CMS popolnoma brez dodatnih stroškov. Ponudba različnih CMS vmesnikov, ki jih vgradimo pri izdelavi spletne strani CMS, je zelo široka, zato vmesnik vedno prilagodimo potrebam stranke. Pri izdelavi spletne strani s CMS programom se držimo pravil spletne optimizacije, na vašo željo pa lahko izvedemo tudi spletno SEO optimizacijo izven strani (s promocijskimi članki, objavljenimi na spletnem imeniku). Tudi po končani izdelavi spletne strani CMS so možne nadgradnje sistema, v kolikor bi jih potrebovali. Trudimo se, da pri izdelavi spletne strani kar najbolj zadenemo ciljno publiko stranke in tej prilagodimo tudi videz in funkcionalnost spletne strani.

Cena izdelave spletne strani

Ker je vsaka izdelava spletne strani projekt zase, o natančni ceni ne moremo govoriti. Cena izdelave se namreč razlikuje in prilagodi temu, kaj si pravzaprav želite vi. Ponudbo s ceno vam lahko pripravimo, ko to dorečemo. Mi vam ponujamo kakovostno grafično oblikovanje in izdelavo spletne strani, ki bo atraktivna, ki bo ponudila zanimive vsebine in vse relevantne informacije, ki jih potencialna stranka išče in potrebuje. Izdelava spletne strani pri nas je hitra, držimo se postavljenih rokov in internih dogovorov s stranko. Za dodatne informacije o ceni in drugih storitvah, ki vam jih ponujamo, nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte.

Izdelava spletne strani

 

 

CMS programi za postavljanje spletne strani

CMS (ang. Content management system) oziroma urejevalnik vsebine je orodje, s katerim se lažje ureja vsebino, multimedije in ostale elemente spletne strani ali spletnih trgovin. CMS programi omogočajo urejanje spletnih strani tudi tistim, ki niso najbolj vešči izdelovanja spletnih strani. Med CMS-ji, ki jih pri nas lahko izberete, so najbolj priljubljeni Wordpress, Drupal in naš lastni CMS. Slednjega smo razvili z mislijo na čim boljšo spletno optimizacijo. Cms je pravzaprav sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebin spletnih strani, ne da bi morali znati označevalni jezik HTML. Urednik spletne strani lahko tako samostojno spremlja vsebine, slike in ostale elemente strani, brez pomoči podjetja, ki je spletno stran izdelalo. Tudi osveževanje spletne strani je s CMS sistemom preprosto. Ker so redno ažurirane vsebine ključne za dobro poslovanje podjetja, so CMS programi oziroma sistemi zelo priljubljeni. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli primerno rešitev za vas – izdelali vam bomo vrhunsko spletno stran, ki jo boste z lahkoto urejali in ažurirali. Oblikovanje in izdelava optimiziranih spletnih strani – prepustite delo profesionalcem, ki se na svoje delo dobro spoznajo.

 

 

Oblikovanje in izdelava spletnih strani

Že od samega začetka je naše glavno vodilo pri oblikovanju in izdelavi spletne strani SEO optimizacija. Gre za temelj naše dejavnosti. Brez dvoma lahko rečemo, da zelo dobro opravljamo naše delo. Izdelava in oblikovanje spletnih strani so pri nas na najvišjem kakovostnem nivoju. Poleg tega pa so spletne strani tudi primerno optimizirane. To lahko potrdi preko 100 zadovoljnih strank. Lepo oblikovana in izdelana stran sta zaman, če na spletu niste vidni. Z našo pomočjo lahko postanete vidni! Če ste v nas prepoznali potencial, potem ne odlašajte. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za novo izdelavo spletne strani CMS ali pa vam ponudili prenovo vaše obstoječe spletne strani. Pred pričetkom izdelave spletne strani je potrebno natančno preveriti trenutno stanje spletne strani. Skrbna analiza projekta, namreč, postavi trdne temelje za nadaljnje delo in boljši končni rezultat.

Pred pričetkom izdelave spletne strani je pomembno doreči podrobnosti o strukturi strani. Bistvenega pomena je smiselno postavljena struktura spletne strani. Ne glede na to, kateri CMS program oziroma urejevalnik vsebin boste izbrali, v pomoč vam bodo številni moduli. Od e-novic do spletne trgovine oziroma kataloga izdelkov. Z moduli dodamo spletnemu mestu tiste funkcionalnosti, ki jih potrebujete. Ponujamo vam tudi možnost vnosa obstoječih vsebin in izdelkov iz stare strani v novo. Lahko jih popravimo, obogatimo in olepšamo, da bodo bolj zanimive za obiskovalce. Zadnja stopnja pri načrtovanju je priprava gradiva, in sicer strokovno pripravljeno gradivo glede na vašo dejavnost, ponudbo in izbrane ključne besede oziroma fraze. Prav tako pa lahko prenašamo obstoječe vsebine in jih obogatimo s slikami. /p>

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.