Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Poceni izdelava spletnih strani je lahko zelo draga

»Izdelava spletnih strani cenik«, »Izdelava spletnih strani poceni«, »ugoden cenik izdelave spletne strani«, »izdelamo vam spletno stran zelo poceni« itd. – ste se tudi sami srečali s takšnimi ponudbami? V poplavi ponudnikov za izdelavo spletnih strani in izdelavo internetnih trgovin, ki svoje storitve ponujajo po zelo nizkih cenah, je težko vedeti, čigave storitve so zares kakovostne. Poceni izdelava spletnih strani je pravzaprav lahko zelo draga. Spletna stran in internetna trgovina potrebuje obiskovalce in kupce. Zato je potrebno, da je spletna stran izdelana kakovostno! Dober obisk spletne strani si ne boste zagotovili le tako, da boste za izdelavo plačali manj!

Pomembno je, da je spletna stran izdelana tako, da bo dobro pozicionirana v spletnem iskalniku, optimizacija spletnih strani pa zahteva delo in čas, biti 1. na Google je izziv, ki je iz dneva v dan, iz tedna v teden bolj zahteven. V splošnem velja, če je konkurenca spletnih strani velika, je poceni nemogoče priti na prva mesta. Izdelava spletnih strani po ceniku Vsi.si pa vam omogoča, da po konkurenčni ceni prehitite vso svojo konkurenco.

Vas zanima cena izdelave strani? Kontaktirajte nas.

 

Izdelava spletnih strani cenik

Cenik izdelave spletnih strani in prenove spletnih trgovin

V podjetju Vsisi d. o. o. smo poskrbeli, da je cena izdelave spletnih strani ali internetne trgovine ne le ugodna, temveč donosna. Na ceno ne glejte le kot na strošek. Investicija v dobro izdelano spletno stran, ki bo uporabnikom in iskalnikom prijazna, je investicija v vašo prihodnost. Zato cenik zares ne bi smel igrati glavne vloge pri tem. Ker je optimizacija in izdelava spletne strani, ki bo dobičkonosna, zahteven proces, ki zahteva veliko znanja in izkušenj, zaupajte nalogo nam, saj imamo ogromno znanja in izkušenj.

Izdelava spletnih strani cenik ni glavni faktor

Poskrbeli bomo, da se bo vaša spletne stran znašla med najvišjimi zadetki v spletnih iskalnikih, kar se imenuje optimizacija internetnih strani. Ponujamo vam tudi storitev izdelave spletne trgovine, ki jo za vas izdelamo v različnih platformah oziroma programih. Na naši spletni strani si lahko ogledate ponudbo storitev. Za več informacij o ceniku nas lahko kadarkoli kontaktirate, lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo.

SEO optimizacija spletnih strani in internetnih trgovin

SEO optimizacija spletnih strani je nekaj, s čimer se ukvarjamo že dolgo. V vseh letih poslovanja smo pridobili raznolike izkušnje sodelovanja z različnimi tujimi in slovenskimi poslovnimi partnerji. Vedno stremimo h kvalitetni optimizaciji in temu, da svojim partnerjem prinesemo kar najboljše možne rezultate. Ukvarjamo se tako z navadnimi spletnimi stranmi kot z vodenjem in optimizacijo spletnih trgovin. Poskrbimo za čudovit dizajn i premišljeno zasnovo, a vse to ne pomeni ničesar, če stranke ne vedo za vas!

Mi poskrbimo, da boste postali vidni. Redno se udeležujemo strokovnih konferenc in smo na tekočem z vsemi najnovejšimi standardi ter Googlovimi algoritmi (ki se nenehno spreminjajo, izboljšujejo in razvijajo) ter zahtevami. Za vas lahko po ugodnem ceniku izdelamo spletno stran, ki bo ustrezno optimizirana na ključne besede in vidna na spletu. In ne le vidna. Z našo pomočjo se lahko zavihtite na sam vrh Googlovih zadetkov. Optimizacijo spletnih strani izvajamo že od leta 2005, zato imamo za sabo že veliko kilometrine in ogromno zelo uspešnih projektov.

Zaupalo nam je že veliko slovenskih podjetij, tako velikih kot tudi manjših, ki si komaj utirajo pot. Zakaj se ne bi tudi vi znašli na vrhu? Kontaktirajte nas in se dogovorite za sestanek. V sodelovanju z vami lahko za vas izdelamo spletno stran, ki bo prepoznavna na spletu.

SEO optimizacija

E-trgovina – izdelava internetne trgovine z SEO optimizacijo

V našem podjetju vam nudimo kvalitetno ceno za izdelavo spletne trgovine po meri. Optimizacija internetne trgovine bo izvedena pravilno, poskrbeli bomo za moderen videz in oblikovali lep dizajn v skladu z vašimi željami in pričakovanji, pa tudi glede na panogo oziroma storitev, ki jo promovirate. Naši oblikovalci imajo bogate izkušnje s celostnim oblikovanjem določene internetne strani, pa tudi s posameznimi elementi kot so oblikovanje logotipa. Prav tako bomo poskrbeli, da bo stran funkcionalna in enostavna za uporabo.

Obiskovalci se morajo na njej namreč znajti, enostavno najti želene informacije, v spletni trgovini pa morajo preprosto opraviti nakup in vas kontaktirati, če si to želijo. Slaba uporabniška izkušnja bo vodila do poslabšanega prometa in izgube strank. Mi vam to pomagamo preprečiti. Poleg tega bomo poskrbeli za kvalitetno SEO optimizacijo, s katero se boste prebili na prva mesta v Googlu.

Izdelava spletne strani cenik v nekaj korakih

  • Analiza stanja spletnih strani

Preden se lotimo izdelave, programiranja in optimizacije, vedno preučimo sedanje stanje internetne strani, njene slabosti, prednosti in obstoječe potenciale. Z natančno analizo poskrbimo za postavljanje trdnih temeljev, kar zagotavlja odlične končne rezultate in olajša proces prenove spletne trgovine ali prenove spletnih strani.

  • Izdelava strukture spletne strani

Za spletno stran je bistvenega pomena njena struktura. Pri izdelavi poskrbimo za enostaven dostop do vsebin in njihovo preglednost, kar bo olajšalo delo vsakemu obiskovalcu.

  • Moduli za izdelavo spletne strani

Moduli so izjemno pomembni pri vsakem urejevalniku vsebin (CMS), saj bodo v veliko pomoč tako vam kot vašim strankam. Odločite se lahko za funkcije kot so e-novice, katalogi ponujenih izdelkov ali ustvarjanje e-trgovine.

  • Vnos in optimizacija spletnih vsebin

Ponujamo vam tudi storitev optimizacije in prenosa vsebin iz stare na novo internetno stran. Ko se spletna trgovina ali internetna stran prenavlja, je možno vsebine samo prenesti, bolje pa je če se vsebine optimizira, saj je SEO optimizacija strani bistvena da boste vidni na spletnem iskalniku Google

  • Izdelava gradiva spletnih strani

Naša ekipa izkušenih piscev poskrbi za strokovno napisana besedila, ki opisujejo vaše podjetje, dejavnost in ponudbo. Besedila so optimizirana na izbrane ključne besede, prav tako pa vam po želji ponujamo tudi profesionalno prevajanje v izbrani jezik. Izdelava spletne strani cena zajema različne korake, ki vsak na svoji stopnji pripomorejo k atraktivni, zanimivi in estetsko privlačni spletni strani, ki bo za obiskovalce zanimiva. Cenik naših storitev je konkurenčen in ugoden, storitve pa opravljene na najvišjem kakovostnem nivoju.