Pričnimo
projekt

Izdelava spletnih strani,
ki ustvarjajo dobiček

/ 6 KORAKOV

Kako poteka izdelava spletnih strani

Izdelava kvalitetne spletne strani prav gotovo ni enostavna. Najlažje pa potek od začetka do konca opišemo s spodnjimi šestimi koraki.

Analiza & načrtovanje strani

Analiza spletne strani pomeni predvsem tisti del, kjer se stranka/naročnik in oblikovalec/izdelovalec spleten strani …

Oblikovanje grafične podobe

Grafična podoba spletne strani se opira na celostno grafično podobo podjetja (CGP), če že obstaja. Drugače …

Izbira & namestitev modulov

Pred postavitvijo spletne strani se naročnik in postavljalec strani dogovorita, kaj mora stran vsebovati. V tem sklopu govorimo …

Vnos in oblikovanje vsebine

Vidni del spletne strani je sestavljen iz ozadja, slik in besedila. Besedilo se prilagaja sami spletni strani. Količino …

Optimizacija spletne strani

Optimizacija spletne strani ali Search Engine Optimization je kompleksno področje. Obsega od tehničnega dela (odstranjevanje …

Vzdrževanje spletne strani

Vzdrževanje spletne strani poteka po tem ko je spletna stran že izdelana, postavljena in objavljena. Vsaka dobra spletna stran …

/ NAJ BO OBISKOVALEC SPLETNE STRANI TUDI KUPEC

V 4 sekundah prepričajte obiskovalca,
da sodeluje z vami.

Analiza in načrtovanje spletne strani
/ PRVI KORAKI DO USPEHA

Analiza in načrtovanje spletne strani

Prvi korak pri izdelavi spletnih strani in oblikovanju je analiza podatkov, s katero odgovorimo na sledeča vprašanja;

  • Kakšni so cilji podjetja in spletne strani?
  • Kakšen spletni nastop uporablja konkurenca?
  • Kdo je ciljna publika?

S pomočjo analize preučimo vašo dosedanjo podobo, zberemo ustrezne podatke o vašem delu in ponudbi, zberemo za vas pomembne ključne besede in besedne zveze, ustvarimo podjetju edinstven nabor ciljev ter načrtujemo spletno stran. Načrtovanje vključuje opredelitev dolgoročnih ciljev in prioritet pri izdelavi spletne strani, na podlagi katerih izberemo jezike, grafično podobo, navigacijo ter druge spletne tehnologije.

Vse to prispeva k dobro načrtovani in stroškovno učinkoviti spletni strani ter k reševanju poslovnih vprašanj in doseganju zastavljenih ciljev.

/ UNIKATNO IN ODZIVNO

Oblikovanje grafične podobe spletne strani

Oblikovanje grafične podobe je proces, med katerim natančno izdelamo grafično podobo spletne strani ter določimo njeno strukturo. Celostna grafična podoba (CGP) obsega logotip, barve in tipografijo, ki podjetju omogočajo edinstvenost ter prepoznavnost tudi na spletu. Če ima podjetje že dodelano identiteto se izdelava grafične podobe spletne strani uskladi z logotipom ali barvami podjetja. Če podjetje CGP še nima, pa se izdela nov dizajn, ki je v veliki meri odvisen od dejavnosti podjetja. Uspešno oblikovanje grafične podobe zajema skladnost barv, enotno tipografijo, kakovostne fotografije in pregledno postavitev spletne strani.

Pri tem upoštevamo tematske elemente, strukturo in inovativne oblikovne rešitve, ki bi najbolj pomagale k doseganju ciljev in predstavljale filozofijo vašega podjetja.

Oblikovanje grafične podobe spletne strani
/ DO NOVE SPLETNE STRANI V MESECU DNI

Hitra a kvalitetna
izdelava spletnih strani.

Izbira in namestitev modulov ter razširitev na spletni strani
/ VTIČNIKI IN MODULI

Izbira in namestitev modulov ter razširitev na spletni strani

Pred postavitvijo spletne strani naročnik in izdelovalec izbereta module, ki bi glede na dejavnost podjetja hitro, učinkovito in čim bolj preprosto podajali podatke uporabnikom. Izdelava spletne strani vključuje namestitev modulov, ki so del programske opreme, namenjeni pa so razširitvi funkcionalnosti spletne strani. Izdelava spletnih strani WordPress zajema module, ki jih lahko naročniki brez težav namestijo ali odstranijo iz skrbniškega območja. Premišljeno zastavljeni moduli obiskovalce spodbudijo, da več časa preživijo na spletni strani, jih spodbujajo k nakupu, vpisu na e-novice ali vzpostavitvi stika s podjetjem prek e-pošte ali spletnega obrazca.

Na spletni strani je več različnih modulov za različne ciljne skupine, ki spodbujajo uporabnike.

/ ESTETIKA ELEMENTOV

Vnos, oblikovanje in popravljanje vsebine

Spletna stran se oblikuje na podlagi jasnega cilja, ki določa, kako vnašamo in oblikujemo vsebino. Sestavlja jo več vidnih elementov, kot so ozadje, besedila in slike, ki se po sestavi in dolžini prilagajajo spletni strani. Ker je za veliko ljudi vidno zaznavanje zelo pomembno, je samoumevno, da ustrezna postavitev spletne strani obiskovalce na njej zadrži dlje. Vsebine, fotografije in ostalo gradivo je strateško predstavljeno tako, da obiskovalca spodbuja k raziskovanju in branju. Če spletne vsebine prepričajo bralca, spletna stran prispeva k povečanju prodaje. Če ste v časovni stiski ali ne želite pisati vsebin, jih pripravimo mi.

Ko so vsebine pripravljene, jih vnesemo s sistemom za upravljanje vsebin (angleško: Content Management System – CMS) ali neposredno v programski kodi.

Vnos, oblikovanje in popravljanje vsebine na spletni strani
/ IZDELAVA SPLETNIH STRANI S CMS UREJEVALNIKOM PO MERI

Spletne strani z
enostavnim urejanjem

Optimizacija besedila na spletni strani
/ SEO IN TEHNIČNA OPTIMIZACIJA

Optimizacija besedila in hitrosti spletne strani

Optimizacija ali angleško Search Engine Optimization (SEO) je proces, pri katerem s pomočjo posebnih tehnik povečamo prepoznavnost spletne strani in dosežemo višjo uvrstitev v iskalniku. Njen namen je prepričati iskalnike, da zaradi kakovostnih vsebin uporabnikom priporočijo vaše vsebine kot optimalno rešitev za njihove težave. Optimizacija na strani (angleško: on-site) mora biti nadvse premišljena, saj predstavlja dolgoročni načrt za trajno izboljšanje uvrstitve strani v iskalniku. Slednji namreč nenehno spreminjajo algoritme, zato za učinkovito optimizacijo potrebujemo kar nekaj znanja.

Optimizacija spletne strani med drugim obsega sestavo kakovostnih spletnih vsebin s pravimi ključnimi besedami, uporabo pravilnega besednjaka, zmanjševanje teže slik, odstranjevanje neuporabljenih kod in poimenovanje slik.

/ VZDRŽEVANJE PRIPOMORE K VEČJI VARNOSTI

Vzdrževanje spletnih strani in podpora

Ko je spletna stran izdelana, postavljena in objavljena, je najpomembnejši postopek njeno vzdrževanje. Tako preverimo, ali spletna stran deluje dovolj hitro, usklajeno in uspešno ter odpravimo morebitne težave. Za nemoteno delovanje je treba spletne strani redno vzdrževati. Izdelava spletnih strani WordPress je nadvse priljubljena, ker omogoča preprosto oblikovanje in upravljanje besedil, ključnih besed, slik, marketinških akcij, podstrani, grafik itd. Z rednim objavljanjem, urejanjem in vzdrževanjem poskrbimo, da so spletne strani posodobljene ter varne pred spletnimi napadi.

To ne spodbuja le obiska, temveč vpliva tudi na višjo uvrstitev v spletnih iskalnikih, ki uporabnikom prikazujejo najnovejše in najustreznejše informacije.

Vzdrževanje spletnih strani
/ ŠE NIMATE SPLETNE STRANI?

Izdelamo spletno stran
prilagojeno za vse ekrane.

/ VEDNO NA VRHU!

Mlado podjetje kreativnih in predanih ljudi

Naše podjetje VSI.SI d.o.o. se izogiba tezi, da so obstoječe norme edina pravilna pot. Izbrali smo svojo pot, si pridobili izkušnje ter na tem zgradili podjetje, kakršno smo danes. Proces izgradnje se nadaljuje, saj uresničujemo vizijo podjetja, kakršno želimo biti v prihodnosti. Drznili smo si stopiti korak dlje.

Izkušnje

V desetih letih smo izdelali že več kot 150 kakovostnih spletnih strani in trgovin.

Kvaliteta

Pridružite se več kot dvestotim podjetjem, ki so že v našem omrežju Vsi.si in začnite rasti tudi vi.

/ PORTFOLIO

Nekaj naših referenc

Leta izkušenj in uspešnega izdelovanja ter postavljanja spletnih strani so zagotovilo, da imamo veliko –
res veliko kakovostnih referenc in zadovoljnih strank.

Pobles referenca
Akripol referenca
Čokoladnica Ljubljana referenca
Priori referenca
Villa Natura referenca
Cvetlična referenca
Doro referenca
Circuit boards referenca
/ ZAUPALI SO NAM

S kakovostno izdelavo spletnih strani smo do uspeha pomagali številnim

Izdelava kvalitetne spletne strani prav gotovo ni enostavna. Najlažje pa potek od začetka do konca opišemo s spodnjimi šestimi koraki.

Leta izkušenj in uspešnega izdelovanja ter postavljanja spletnih strani so zagotovilo, da imamo veliko –
res veliko kakovostnih referenc in zadovoljnih strank.

/ STE SI OGLEDALI NAŠE REFERENCE?

Sporočite nam, kateri design vam je najbolj všeč

/ KONTAKTIRAJTE NAS

Lahko nas obiščete ali pokličete

LOKACIJA
Zasavska cesta 42
1231 Ljubljana-Črnuče
POKLIČITE NAS
059 075 928
PIŠITE NAM
info@vsi.si