Pričnimo
projekt

DIREKTOR / SEO GURU,

GREGOR DREV

Gregor DrevRodil sem se v kraju Frankolovo, ki slovi po inteligentnih, optimističnih, pogumnih, inovativnih, zanimivih, zabavnih, vztrajnih, ustvarjalnih, nadarjenih,…. ljudeh. Imel sem to srečo, da sem pobral večino pozitivnih lastnosti, ki jih lahko poseduje človek. To mi je skozi življenje pomagalo, da sem bil uspešen v vsaki točki življenja. Zavidali so mi tudi tisti, ki niso poznali zavidanja. Pot me je skozi študij pripeljala do poučevanja fizike na gimnaziji. Dijaki in zaposleni so mi s solzami v očeh z robčki mahali, ko sem odhajal novim izzivom naproti. Postal sem najuspešnejši posameznik v prodaji v podjetju, ki je ustanovilo spletni iskalnik Najdi.si. Kot napreden človek, sem zgodaj spoznal težo interneta in kam se bo razvil svet. Kot prvi človek v Sloveniji, sem leta 2005 kupil franšizo največjega podjetja na svetu na področju digitalnega marketinga WSI CORPORATE in se po tej poti razvil v svetovalca za digitalni marketing. Pridobljeno znanje mi je pomagalo, da je moje podjetje postalo eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji na področju digitalnega marketinga. Z znanjem in izkušnjami, smo se v zadovoljstvo svojih strank uspeli izogniti večini napak, ki jih počne konkurenca. Ustvarili smo svoj lastni poslovni model s katerim drvimo proti visokim ciljem in uresničujemo svojo vizijo, »POSTATI GLOBALNI LIDER NA PODROČJU DIGITALNEGA MARKETINGA«

HOBIJI: Zelo rad igram tenis, imam odličen backhand in še boljši forehand, da o servisu ne govorim. Od udelžebe v Wimbledonu me loči samo preboj skozi kvalifikacije. Ko ne igram tenis , neverjetno hitro tečem, ko sem aktivno igral košarko sem v metanju trojk premagal Boiso in dobil prelepo nagrado. Še danes imamo odlično mehko roko. Včasih se vprašam, kaj bi dosegel, če bi smučal več kot parkrat na leto in če bi več časa prebil na igrišču ob igranju nogometa?

Noben test v življenu ni težji kot smo ga sposobni rešiti. Če imaš visoko vizijo, visoke cilje, potem hitro prehiti tiste katerih vizija je manjša.

  • Position : DIREKTOR / SEO GURU