Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Vas skrbi cena izdelave spletnih strani?

Cena izdelave spletnih strani za podjetja lahko znaša od nekaj sto do nekaj tisoč evrov.

Gre za nujno naložbo v prepoznavnost in oglaševanje. V danšanjem povezanem svetu brez interneta ne moremo preživeti.

Zato ne glede na ceno izdelave spletnih strani tegarugim koraka ne smemo preskočiti. Kako se lotiti iskanja ponudnika izdelave spletnih strani, po ceni, ki nam ustreza?

  • Poglejte po spletnih portalih, ki ponujajo primerjave cen izdelave spletnih strani. Svoje povpraševanje lahko oddate z nekaj opisi želja in potreb, nakar se vam po emailu javijo izvajalci, ki ponujajo zaželene storitve. Z njimi nato navežete stik, da dobite podrobne informacije glede njihovih ponudb. Postopek je hiter, ni pa nujno, da boste s tem dobili najbolj primerne izvajalce.
  • Poiščite izvajalce, ki so navedeni kot pooblaščeni na spletnih straneh evropskih projektov. Zaradi tega, ker se z evropskimi sredstvi namenja kar nekaj denarja za digitalni razvoj podjetij, je na voljo tudi nekaj razpisov za digitalno preobrazbo oziroma razvoj spletnih strani. V ta namen je na spletnih straneh razpisov za evropska sredstva navedenih nekaj seznamov izvajalcev, ki se lahko potegujejo za ta denar. Ti izvajalci niso nujno najcenejši, a imajo do določene mere vzpostavljene mreže in znanja, potrebna za digitalni razvoj.
  • Verjemite svojim znancem in kolegom. Najboljša reklama gre od ust do ust. Pri tem cena izdelave spletnih strani, njihova kakovost in obisk niso nobena izjema. Gotovo imate številne znance in sodelavce, ali pa poslovne partnerje, ki so že oblikovali svojo spletno stran s pomočjo izvajalcev. Z njihovimi pričevanji boste pridobili najbolj realen vpogled v cene izdelave spletne strani.

Nižja cena izdelave spletnih strani ni vedno najboljša kvaliteta

Izdelava internetnih strani

Lahko se odločite za najnižjo ceno izdelave spletnih strani. A saj veste, da »malo denarja, malo muzike«.

Lahko pa zaupate zlati sredini in se odločite za solidno storitev. Žal so najnižje cene večkrat tudi povezane z najmanj zanesljivo ponudbo. Kaj mora ponujati ustrezen izvajalec spletnih strani?

  • Osnovni posvet z vami, da izvejo vaše želje in potrebe. Predlagati morajo najbolj ustrezen format spletne strani in način njene izdelave.
  • Postaviti morajo osnovni oris spletne strani in vnesti besedila ter fotografije, ki jih zagotovite vi. Celota mora izgledati povezano, lično in vabljivo.
  • Urediti vam morajo domeno in gostovanje, brez katerih nobena spletna stran ne stoji. Vse to vas ne sme priti predrago, saj gre ta standardno ponudbo, ki se zagotavlja masovno in serijsko.

Cenik izdelave spletnih strani se med ponudniki razlikuje

Cenik izdelave spletnih strani se razlikuje od ponudnika do ponudnika. Gre za to, da vam nekatera podjetja navedejo ceno za celotni paket, opisan zgoraj, nekatera pa le za posamične dele. Zato morate biti zelo pozorni na to, kaj ponudba zajema. Če niste prepričani, je najbolje, da se posvetujete s strokovnjakom.

Podjetje vsi.si upravlja s portalom spletni donos. Smo specialisti za postavljanje spletnih strani in strategij čim bolj uspešnega marketinga. Verjetno ste z branjem zgornjega članka že razumeli, da je naše delo naša strast. Okoli deset zaposlenih strokovnjakov vsak dan ustvarja zgodbe o uspehu.

Pomagamo lahko tudi vam. Pripravili vam bomo zasnovo spletne strani, ki bo prilagojena vašim željam in potrebam. Naredili bomo strategijo oglaševanja in dodali objave na družbenih medijih. Gre za obrt, ki se je je treba naučiti.

cenik izdelave spletne strani

Verjemite, da smo že v zelo visokih razredih. Vse naše znanje, potrjeno v praksi in na terenu, temelji na te, kar smo se naučili v združenih državah Amerike. Njihovo oglaševanje je že veliko prej kakor naše vneslo spletne elemente in kot po navadi so pred Veliko lužo tudi na tem področju pred nami. Ustanovitelj našega podjetja se je torej kalil v enem izmed najbolj ustvarjalnih in konkurenčnih okolij na svetu. Vse svoje znanje in izkušnje sedaj prenaša tudi v slovenski prostor.