29. september 2016

SEO optimizacija je storitev, ki jo odlikuje tako ugodna cena kot kakovost. Težko je poceni izdelati kakovostno spletno stran, ki bo prebila konkurenco na iskalnikih, kot so Google, Yahoo, Bing in Najdi.si, ki jih vsak dan uporablja milijone in milijone ljudi. Sama izdelava spletne strani tehnično gledano danes ni več taka težava. Toda kakovostna in učinkovita spletna stran že dolgo ni več dovolj. Na spletno stran vam bo številne nove potencialne stranke pripeljala tudi kakovostna optimizacija internet strani. Spletna optimizacija (v angleščini Search Engine Optimization - SEO) je postopek predelave oz. priprave spletne strani na način, da jih spletni iskalniki čim bolj učinkovito najdejo. To pomeni, da se na podlagi analize spletne strani določijo ključne besede, zaradi katerih bo SEO optimizacija internet strani učinkovita, cena glede na obiskovalca strani pa čim bolj ugodna.

 

SEO optimizacija – cena je s pravimi strokovnjaki lahko zelo ugodna

SEO optimizacija cenaOptimizacija internet strani je zahteven projekt, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom. Ti razumejo zahteve spletnih iskalnikov in spremljajo procese spreminjanja algoritmov iskalnih strojev. Le pravilno izbrane ključne besede vam prinesejo ciljne obiskovalce, ki bodo poskrbeli za večji uspeh podjetja, končna cena SEO optimizacije pa vas ne bo neprijetno presenetila.

Cena SEO optimizacije je v podjetju VSISI resnično ugodna, saj se zavedamo, da je optimizacija spletnih strani lahko draga. Naš cenik je zato narejen tako, da je ugoden v relaciji z rezultatom. Predvsem pa nam omogoča, da prehitimo konkurenco.

 

Vas zanima, kako ugodna je lahko SEO optimizacija? Cena je odvisna od več dejavnikov, zato smo se v podjetju odločili, da vam bomo cenik izdelave in optimizacije spletnih strani predstavili osebno na sestanku. Optimizirane vsebine, spisane posebej za poslovni imenik vsi.si, in povezave s spletno stranjo vašega podjetja, bodo pripomogle k temu, da bo optimizacija internet strani učinkovito prispevala k večjemu uspehu vašega podjetja.

 

Optimizacija internet strani še nikoli ni bila tako enostavna in ugodna, zato nikar ne odlašajte in nas pokličite. Vabljeni.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.