06. junij 2016

Paletni ročni viličarjiViličar predstavlja pomembno investicijo vsakega podjetja, ki potrebuje učinkovito metodo skladiščenja in premikanja proizvodov. Z njim lahko premikamo palete, ki tehtajo tudi več ton. Za svoje delovanje viličar potrebuje energijo. Pri večjih viličarjih je pogon lahko električni ali z motorjem na notranje izgorevanje (za gorivo uporabljajo plinsko olje – diesel – ali utekočinjeni plin), manjši, ročni viličarji, pa uporabljajo kar fizično silo. Ročni viličarji nimajo kabine, zato jih upravljamo stoje.
Prednost, ki jo prinašajo ročni viličarji, je predvsem ta, da dosežejo tudi najožje in najbolj odmaknjene kotičke skladišč, trgovinskih centrov in industrijskih hal, kamor z viličarji s kabino zagotovo ne bi prišli. Ročni viličarji, ki so vam na voljo v podjetju Vetis, se ponašajo z okretnostjo, hitrostjo, lahkim manevriranjem in kontrolo ter stabilnostjo. Ročni viličar odlikuje tudi ugodna cena; še posebej, če je ta rabljen. Po rabljenih viličarjih je vse več povpraševanja, saj so rabljeni viličarji cenovno veliko ugodnejši od novih. Vsi naši rabljeni viličarji so tehnično brezhibni, imajo veljavno obratovalno dovoljenje in našim strankam še vedno odlično služijo.

 

 

Paletni ročni viličar enostavna in priročna naprava

Paletni ročni viličar je danes nepogrešljiv del logistike, saj gre za izredno stabilno in prilagodljivo napravo, brez katere bi bilo premikanje palet po skladišču ali iz tovornjaka v skladišče in obratno precej bolj naporno, predvsem pa dolgotrajnejše. Paletni ročni viličar nam tako prihrani čas, hkrati pa ne predstavlja nevarnosti za delavce. Paletni ročni viličar lahko blago dviguje do različnih višin, različne so tudi nosilnosti in druge lastnosti. Na sprednjem delu je paletni ročni viličar lahko opremljen z enojnimi ali dvojnimi tovornimi tandemskimi kolesi.
Paletni ročni viličarji so na voljo v več izvedbah. Med njimi sta tudi paletni voziček oz. paletnik ter teleskopski viličar, ki ga zaradi robustnosti in pnevmatičnih gum imenujemo tudi terenski viličar.

Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo bogato ponudbo viličarjev, s katerimi boste optimizirali svoje delo in ponudili svojim strankam in poslovnim partnerjem kakovostne usluge. Ročni viličarji so le del te ponudbe. Poleg njih so na voljo tudi elektro, diesel in plinski viličarji, vlačilci ter skladiščna tehnika. Poleg prodaje novih in rabljenih viličarjev poskrbimo tudi za njihov servis.

Vabljeni.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.