06. junij 2016

Že vrsto let proizvajamo radiatorje s klasičnim stranskim priklopom, a glede na veliko povpraševanje, kako bi naredili radiatorje s priklopom, brez da bi se videle instalacijske cevi za priklop ob strani, smo proizvedli priklop na spodnji stranski strani in kmalu za tem smo dali na trg še radiatorje s sredinskim priklopom. Razen klasičnih videzov, kot smo jih vajeni, imamo široko paleto različnih dizajnskih in električnih radiatorjev za kopalnico. Da bi zagotovili kakovosten prenos toplote, oblikovanje in prilagodljivosti za optimizacijo naših končnih izdelkov, izbiro naših materialov in surovin ne prepustimo naključju. Naši radiatorji so iz visokokakovostne hladno valjane FePO1-pločevine, ki je v skladu z EN 10130 in EN 10131. Poleg ugodne cene radiatorjev je to najbolj pomemben predpogoj, da vam nudimo najboljše rešitve za ogrevanje in kakovost na trgu.

 

Električni radiatorji za kopalnico

 

 

Cena radiatorjev – ugodna za vaš žep

Če vas zanimajo podrobnosti o naših izdelkih, so vse cene radiatorjev, ki so mimogrede zelo ugodne, navedene na naši spletni strani, kjer lahko dostopate tudi do e-trgovine. Naši radiatorji so okolju prijazni in so do 99 % reciklažni. Poleg tega boste z njimi dosegli do 15 % manjšo porabo energije, vse pa odlikuje moderen dizajn, ki bo popestril vaš dom. Vsak izdelek ima tudi 10 let garancije.

 

 

Cena radiatorjev – za vaš prihranek

Cene pri nas so zelo ugodne, vseeno pa vam zagotavljamo najvišjo kakovost materialov in izdelkov. Če iščete radiator za svojo kopalnico, ste z veliko različnih modelov kopalniških radiatorjev ste lahko prepričani, da boste pri nas našli idealne električne radiatorje za kopalnico za vas in vaš dom. Naši radiatorji so tako razviti, da imajo odličen nadzor in obnašanje pri segrevanju, tako vam zagotovijo visoko toplotno moč pri majhni količini vode. Majhna količina vode, v kombinaciji z veliko površino grelnega telesa, pomeni da radiator bolj racionalno oddaja toploto. Natančna postavitev vertikalnih in horizontalnih vodnih napeljav zagotavlja optimalno razporeditev vode in poveča prenos toplote.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.