24. maj 2016

Računovodski servis Računovodska točka vam nudi strokovno in celovito podporo tako posameznim samostojnim podjetnikom, kot tudi pravnim osebam. Če iščete kvaliteten računovodski servis v Ljubljani, s hitro odzivnostjo ter številnimi strokovnimi nasveti, potem je naše računovodstvo pravi odgovor za vas! Na naš računovodski servis se vsekakor lahko zanesete, saj vam bomo na voljo vselej, ko nas boste potrebovali! Ugodne cene računovodskih storitev pri našem računovodstvu Računovodska točka tako vključujejo celovite storitve za vaše podjetje ter istočasno tudi strokovno računovodsko svetovanje.

 

Računovodski servis s celostno podporo za vsako podjetje ali samostojnega podjetnika

Naš računovodski servis vam že 15 let nudi strokovne ter cenovno ugodne računovodske storitve za podjetja, računovodstvo za s.p. in storitve s področja knjigovodstva, za katere vam zagotavljamo visoko raven strokovnosti ter doslednosti. Poleg individualnega računovodskega svetovanja vam nudi tudi izdelavo vseh računovodskih izkazov, kot je na primer bilanca stanja, izkaz finančnih tokov, izkaz poslovnega izida... Tako pri pravnih osebah, kot tudi pri samostojnih podjetnikih je računovodski nadzor ključnega pomena, zato prepustite celovito vodenje evidenc našemu računovodskemu servisu v Ljubljani. Če vas zanimajo posamezne cene računovodskih storitev ter podrobnosti vseh storitev, ki jih opravljamo, pa si le oglejte naš obsežen cenik ali pa se kar osebno obrnite na nas!

 

Strokovno računovodsko svetovanje za nizke cene storitev

Iščete zanesljivo podjetje, ki opravlja strokovno računovodsko svetovanje ter se poleg tega ponaša z izjemno nizkimi cenami računovodskih storitev? Potem ste pri nas na pravem mestu! Za vas opravljamo dosledno vodenje poslovnih knjig, davčno svetovanje ter druge storitve knjigovodstva. Čemu bi zapravljali vaš dragocen čas z natančnim računovodskim nadzorom, če lahko to nadležno opravilo prepustite strokovnjakom, ki vam bodo za nadvse ugodne cene računovodskih storitev natančno, hitro in dosledno opravili vse potrebne evidenčne dokumentacije. Finančno in strokovno svetovanje, ki ga opravimo, vključuje med drugim tudi predhodno oceno poslovanja, računovodsko svetovanje glede bančnih kreditov ter sprotno kontrolo oz. preverjanje poteka poslovanja. Oglejte si naš cenik računovodskih storitev ter se v primeru morebitnih dodatnih vprašanj le obrnite na nas! Računovodski servis Računovodska točka vam bo z veseljem svetoval in pomagal, pa naj gre za računovodstvo za s.p. ali za računovodski nadzor za mikro ali mala podjetja!

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.