Pričnimo
projekt

Google optimizacija internetnih strani

Optimizacija spletnih strani za Google omogoča vaši spletni strani boljšo vidljivost in večji obisk. Bodite prvi na spletu.Če želite, da vaša spletna stran izstopa iz množice, mora biti privlačna ne le za potencialne stranke oziroma uporabnika, temveč tudi za spletne iskalnike kot je Google.

Cilj optimizacije je doseči čim boljše rangiranje za iskalne pojme, ki so določeni z analizo ključnih besed. Kaj vam omogoča optimizacija za Google? Odgovor je preprost – da vaša stran pristane na najvišjih pozicijah v Googlu in vam prinese večji obisk. Želite izvedeti več o optimizaciji za Google? Vas zanima tudi izdelava spletnih strani? Podjetje Vsisi d. o. o. je pravi naslov za vas!

optimizacija

On site in off site optimizacija za google

V podjetju Vsi.si d. o. o., Ljubljana za vas opravljamo tako on site kot tudi off site optimizacijo spletne strani. Pri on-site moramo zadostiti čim več faktorjem za rangiranje spletne strani v iskalnikih. Če se odločite za izdelavo spletne strani pri nas, potem je on site že vključen v razvoj strani. Ključni elementi on site optimizacije so: struktura spletišča in URL naslovi, naslovi in vsebina strani, meta oznake (naslov, opis, ključne besede), optimizacija slik, notranje in zunanje povezave na strani itd.

Off-site optimizacija se ukvarja z zunanjimi dejavniki, ki vplivajo na visoke uvrstitve vaše spletne strani v iskalnih rezultatih. Pri tem je ključnega pomena izgradnja zunanjih povezav. V podjetju Vsi.si d. o. o. Ljubljana off-site optimizacijo za Google oziroma optimizacijo zunaj spletne strani opravljamo s pomočjo lastnega poslovnega orodja.

Ponujamo pa vam tudi možnost izdelave sekundarne spletne strani v našem poslovnem imeniku, ki s pomočjo ključnih besed pripomorejo k večji vidnosti vaše strani na spletu. Ključne besede in temo besedil za SEO optimizacijo za Google določimo v sodelovanju z vami in v skladu z aktualnimi pravili iskalnikov.

 

optimizacija spletne strani za google

Optimizacija spletne strani za Google

Optimizacija spletne strani za google je ključna rešitev, če si želite, da se vaša spletna stran uvrsti na najvišje pozicije na Googlu in ostalih spletnih iskalnikih, potem potrebujete optimizacijo spletne strani za Google. Optimizacija spletne strani preprosto pomeni, da je spletna stran izdelana po določenih kriterijih, ki jih zahteva spletni brskalnik Google.

Ste kdaj vpisali ključno besedo iskanja in razmišljali o tem, zakaj so nekatere strani visoko na spletu, druge pa v ozadju. Odgovor je preprost: optimizacija. S pomočjo optimizacije bo tako spletna stran na spletu postala vidna in potencialne stranke vas bodo lažje našle.

Optimizacijo spletne strani za Google lahko za vas profesionalno opravi podjetje Vsi,si d. o. o. Kontaktirajte nas in se dogovorite za brezplačen sestanek. Skupaj lahko najdemo rešitev za vašo spletno stran!

 

optimizacija za google

  • Category :
  • Type :