25. marec 2016

Izdelava štampiljk je hitra in ugodna storitev, česar so še posebej veseli vsi tisti, katerih delo je pretežno pisarniško, povezano z večjim številom uradnih dopisov, pisemskih pošiljk, dokumentov ipd. Še vedno je dokaj pogosta izdelava klasičnih štampiljk, ki se uporabljajo skupaj z blazinico, vendar pa postajajo zaradi večje praktičnosti vse bolj razširjene t. i. avtomatske štampiljke. Izdelava štampiljk poleg tega vključuje še datumske štampiljke, zelo priročne pa so tudi manjše žepne štampiljke, ki jih imate lahko vedno pri sebi. Večina ponudnikov izdelave štampiljk se ukvarja tudi z izdelovanjem žigov, ki poudarijo posebno pomembnost določenih dokumentov oziroma listin in potrjujejo njihovo verodostojnost.

 

Hitra izdelava štampiljk

 

Količinski popust na izdelavo štampiljk

Na tržišču se pojavlja precej štampiljk slabše kakovosti, ki ne ustvarjajo jasnega odtisa. Najcenejša izdelava štampiljk tako ni vedno najboljša izbira, čeprav ugodna cena še ne pomeni nujno slabše kakovosti. Če potrebujete večje število štampiljk, vam svetujemo, da se osredotočite predvsem na ponudnike, ki so vam v tovrstnih primerih pripravljeni ponuditi količinski popust – tako bo izdelava štampiljk vsekakor najcenejša. Tudi pri naročilu več kosov je možna hitra izdelava štampiljk, saj izdelava posamezne štampiljke načeloma traja le nekaj minut.

 

Izdelava štampiljk za posebne namene

Malce manj hitra bo izdelava štampiljk le v primeru vaših specifičnih želja, zato je priporočljivo, da naročilo oddate po telefonu ali elektronski pošti in ste nato obveščeni, ko je štampiljka pripravljena. Možnost izdelave štampiljk za posebne namene lahko s pridom izkoristite tudi takrat, ko si belite glavo z iskanjem primernega darila za svoje najdražje. Štampiljka je namreč lahko izvirno in zabavno darilo, ki ga nikakor niso veseli le otroci.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.