Pričnimo
projekt

Izdelava spletne strani zajema več vidikov

Prepričani smo, da ste gotovo že kdaj naleteli na spletno stran, pri kateri ste postali nervozni, saj vas je s svojim dizajnom ali načinom predstavitve naravnost odbila. Za to je lahko precej razlogov. Lahko gre za neustrezne ali kričeče barvne kombinacije, pojavljanje pop-up oglasov, ki jih ne znate zapreti, počasno delovanje v trenutku, ko informacijo potrebujete takoj, ipd.

V sodobnem času potencialne stranke prvi stik s podjetjem navadno vzpostavijo ravno preko interneta, zato je za podjetja na trgu zelo pomembno, kako je izdelana njihova spletna stran. Priporočljivo je, da je le-ta, funkcionalna, čim bolj pregledna ter prijazna uporabniku, kar omogoča, da se potencialna stranka hitro znajde in enostavno dostopa do želenega produkta oz. storitve, ki jo ponujate. Prav tako ni odveč, če je spletno mesto oblikovano tako, da se vtisne v spomin, kar lahko pripelje do večjega obiska, prodaje in celo boljše uvrstitve na seznamu rezultatov v spletnih iskalnikih.

Izdelava spletnih strani

 

V podjetju Vsi.si d.o.o se že vrsto let ukvarjamo z izdelavo enostavnih in kompleksnih internetnih strani po meri, primernih tako za velika kot majhna podjetja. Naše delo poteka v programu WordPress, tako izdelan program pa uporabniku omogoča hitro in enostavno urejanje ter dodajanje materiala brez potrebnega predznanja, saj je sam proces preprost in primeren za vsakogar. Ker se zavedamo neizprosnosti današnjega trga, želimo svojim naročnikom omogočiti, da bi njihova stran resnično izstopala. V ta namen poskrbimo za profesionalni pristop, pri čemer upoštevamo vaše želje in hitro spreminjajoče se trende digitalnega marketinga. Veliko premisleka posvetimo izdelavi, oblikovanju in grafični podobi, naši izkušeni in strokovni pisci pa bodo poskrbeli za pripravo vsebin, ki bodo podale dovolj informacij o vašem izdelku oz. storitvi.

 

Oblikovanje in izdelava profesionalne spletne strani

Da bi vam zagotovili profesionalno spletno stran, smo pozorni na številne dejavnike. Eden od pomembnejših je gotovo enostaven, a hkrati na prvi pogled prepoznaven logotip podjetja, ki se zaradi svoje domiselnosti, izbire barv ali zanimivega dizajna obiskovalcem vtisne v spomin. Ključ do uspešnega grafičnega oblikovanja je torej enostavna, a privlačna zasnova. 

Oblikovanje spletne strani

Poleg lepega videza in funkcionalnosti pa ob izdelavi spletne strani ne gre pozabiti tudi na primerno optimizacijo, s katero dosežemo, da je stran v iskalnikih uvrščena na visoka mesta ter tako dobro opazna, kar pomeni večjo verjetnost, da jo potencialne stranke in kupci hitreje in tudi bolj pogosto najdejo. Optimizacija poteka s pomočjo ključnih besed, ki se vpisujejo v brskalnik. Pomembno je, da omenjenih ključnih besed ne uporabljamo zgolj v vsebinah, pač pa jih vključujemo tudi v opise pod slikami in celo v naslove ter meta opis. Za večji obisk, okrepljen ugled podjetja in boljšo prodajo poskrbimo s pomočjo dobre SEO strategije, zaradi katere bodo vse vsebine na vaši spletni strani napisane na način, ki bo ciljal na najvišja mesta v Googlu.

  • Category :
  • Type :