Google pozicioniranje

26. februar 2016

Imate spletno stran, a se vam zdi, da je velikokrat spregledana? Imate v morju konkurence slabo Google pozicioniranje in niste med prvimi zadetki. S številom obiskov spletne strani je neposredno povezana prepoznavnost podjetja/izdelka in njegov prodajni uspeh.

Višje pozicioniranje med zadetki iskalnikov kot sta Google in Najdi.si so učinkovite s pomočjo Google SEO optimizacije.

V podjetju VSISI d.o.o. smo razvili orodje, ki nas odločilno loči od konkurence in na ta način je Google optimizacija še hitrejša in uspešnejša.

 

SEO optimizacija Google - pozicioniranje med zadetki iskalnikov

Večina ljudi, natančneje kar 80%, se ustavi na prvi strani najdenih rezultatov strani, da izbere primernega ponudnika. Google optimizacija spletne strani je tehnika, ki pripomore, da vašo spletno stran brskalnik Google pozicionira višje. Google SEO optimizacija se v grobem deli na »on-site« in »off-site« optimizacijo. Pri podjetju Vsi.si preko analiza vaše spletne strani pripravimo načrt za učinkovito optimiziranje vaše spletne strani.

 

 

Google optimizacija pri podjetju Vsi.si

Google Seo optimizacijaCilj oblikovanja in prenove spletne strani, pa je zagotovo boljše Google pozicioniranje, kar dosežemo z on-site in off-site Google SEO optimizacijo.

On-site Google optimizacija obsega dela in postopke, ki jih moramo opraviti na naši strani za dobro Google pozicioniranje. Pri podjetju Vsi.si vam lahko v skladu s pravili, ki jih narekuje iskalnik Google izdelamo novo optimizirano spletno stran ali pa vam učinkovito optimiziramo vašo obstoječo stran.  On site Google SEO optimizacija prilagoditev elementov na strani kot so naslov, metapodatke,  opisi slik, URL naslovi, meniji, notranje povezave, zemljevid spletne strani.

Off-site Google optimizacija (zunaj same splete strani) opravljamo s pomočjo lastnega poslovnega orodja Vsi.si. Nudimo vam možnost zakupa mini strani v našem poslovnem imeniku, ki s pomočjo ključnih besed pripomorejo k večji vidnosti vaše strani. Ključne besede in temo besedil bomo po analizi spletne strani določili v sodelovanju z vami in v skladu z aktualnimi pravili iskalnikov.

Da bo optimizacija spletne strani res učinkovita, se obrnite na naše podjetje Vsisi d.o.o. in si zagotovite visoko Google pozicioniranje, konkurenčno prednost in večjo prepoznavnost.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.