Google pozicioniranje

26. februar 2016

Pozicioniranje spletne strani vas lahko uvrsti na visoke pozicije v spletnih iskalnih. To pa pomeni, da bo vaša spletna stran bolje obiskana. Google pozicioniranje spletne strani vključuje več med seboj povezanih postopkov, metod in tehnik, s pomočjo katerih dosežemo, da se vaša spletna stran uvrsti med najvišje zadetke v Googlu. Če imate spletno stran in se vam zdi, da je spregledana in da ne izstopa iz množice podobnih spletnih strani zaradi slabega Google pozicioniranja, potem je skrajni čas, da poskrbite, da se boste znašli višje. S številom obiskov spletne strani je povezana vaša prepoznavnost oziroma prepoznavnost vašega podjetja ali izdelka in posledično njegov prodajni uspeh. V podjetju Vsisi d. o. o. lahko poskrbimo za to, da boste stopili korak pred konkurenco. Višje Google pozicioniranje vam bomo zagotovili s pomočjo seo optimizacije. Razvili smo učinkovito orodje, ki nas odločilno ločuje od konkurence, zato je naša Google optimizacija učinkovita, hitra in uspešna. Pri Google pozicioniranju smo pozorni predvsem na ustrezen izbor ključnih besed, ki so za stranko relevantne. Kontaktirajte nas in zagotavljamo vam, da se boste v kratkem času znašli visoko.

 

Google pozicioniranje

Google optimizacija – pozicioniranje med zadetki v Googlu

Raziskave kažejo, da se kar 80 % ljudi ustavi na prvi strani zadetkov, da najde primernega ponudnika. Google optimizacija spletne strani je posebna tehnika, ki povzroči, da Google vašo spletno stran pozicionira višje. V grobem se seo optimizacija spletnih strani deli na on site in off site optimizacijo. Pred začetkom postopka optimizacije spletne strani pa je potrebna natančna analiza spletne strani. V podjetju Vsisi d. o. o. vam preko analize vaše spletne strani pripravimo učinkovit načrt za učinkovito optimiziranje vaše spletne strani.

 

Analiza spletne strani

Analiza vaše obstoječe spletne strani nam pove, ali je potrebno preoblikovanje in prenova spletne strani. V večini primerov je prenova spletne strani dobro zagotovilo za boljše Google pozicioniranje, ki ga dosežemo z on site in off site seo optimizacijo. On site Google optimizacija obsega različne postopke na vaši spletni strani, ki jih moramo opraviti za boljše Google pozicioniraje. V skladu s pravili Googla vam zato v podjetju Vsisi d. o. o. lahko tudi na novo izdelamo spletno stran, ki je primerno optimizirana. Lahko pa vam tudi učinkovito optimiziramo obstoječo spletno stran.

 

Google SEO optimizacija

On site in off site optimizacija za boljše Google pozicioniranje

On site optimizacija obsega prilagoditev elementov na strani, kot so naslovi, meta oznake, opisi slik, URL naslovi, meniji, notranje povezave, zemljevid spletne strani ipd. V našem podjetju off site Google optimizacijo opravljamo s pomočjo lastnega orodja. Ponujamo vam tudi možnost zakupa mini strani v našem poslovnem imeniku, ki s pomočjo ključnih besed pripomorejo k večji vidnosti in prepoznavnosti vaše spletne strani. Ključne besede in temo besedil bomo po analizi spletne strani določili v sodelovanju z vami in v skladu z aktualnimi pravili iskalnikov. Da bo optimizacija spletne strani res učinkovita, nas kontaktirajte in si zagotovite visoko Google pozicioniranje, konkurenčno prednost in večjo prepoznavnost v svoji panogi. 

Sorodne objave

Naravno oglaševanje je do bralca prijazno

Naravno oglaševanje

05. april 2019

SEO ali PPC – kako privabiti več obiskovalcev?

SEO ali PPC?

05. april 2019

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.