08. april 2016

Troslojni dimnik je izoliran in enostaven za montažo ter ima številne druge prednosti. Tak je denimo rosfrei troslojni dimnik Schiedel, ki ne rjavi in ima garancijo desetih let ali več, saj ima izredno dolgo življenjsko dobo. Izkoristek toplote pri takem načinu ogrevanja je zaradi odlične izolacije boljši kot pri drugih, lahko pa rečemo celo, da je ekološki, saj je ogrevanje z njim prijazno do okolja.

 

 

Troslojni dimniki SchiedelDimnik Schiedel je odlična izbira za montažne gradnje

Inox dimniki Schiedel predstavljajo nov način izdelave, ki je popolnoma prilagojen montažnemu načinu gradnje. Njihova skrivnost je v tem, da so postavljeni hitro, so lahki in se zato dobro prilegajo zahtevam nove gradnje. S serijsko izdelavo smo zmanjšali stroške njihove izdelave, zaradi česar vam jih z veseljem ponudimo po optimalni ceni. Prednost troslojnega dimnika Schiedel je tudi v tem, da je primeren za vse vrste goriva, med njimi trda goriva, kurilno olje in plin, ter za vse vrste kurilnih naprav, med katerimi so tako klasični ogrevalni sistemi kot nizkotemperaturni sistemi.

 

 

Troslojni dimnik, ki se enostavno montira

Dimnik Schiedel je primeren za obnovo starih dimnikov ali pa pri novogradnjah, saj je njegova montaža hitra in enostavna. Ker je lahek, pri montaži ne zahteva dodatnih temeljev, vgradi pa se ga lahko tudi tja, kjer prej ni bilo dimnika. Njegova vgradnja je namreč enostavnejša in cenejša od vgradnje zidanega dimnika. Če si želite ogrevalne peči, ki odlično zadržuje toploto ter vam s tem omogoči prihranek energije, je tak dimnik odlična izbira za vas. Poleg tega vam je na voljo tudi obroba za dimnik, življenjsko dobo izbranega ogrevalnega telesa pa boste še podaljšali z rednim vzdrževanjem. Gre predvsem za čiščenje inox dimnika, ki ga opravi dimnikar tako pogosto kot to zahteva vrsta uporabljenega goriva. Izberite najboljše in si oglejte naše izdelke, med njimi je tudi obroba za dimnik, na naši spletni strani ali pa z obiskom naše poslovalnice.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.