22. april 2016

S pridobitvijo certifikata ISO 9001 boste dokazali, da ste predani doseganju najvišje kakovosti. Kakovosten produkt oziroma storitev, ki do potankosti izpolnjuje pričakovanja in potrebe odjemalca, je med drugim tista, ki skrbi za poslovno uspešnost vašega delovanja. Standard kakovosti je s pomočjo naše certifikacijske hiše Bureau Veritas vpeljalo že več kot milijon organizacij po vsem svetu.

 

 

Merilo vaše uspešnosti in dokaz kakovosti

Standard kakovosti ISO 9001ISO 9001 je del družine standardov ISO 9000, ki postavljajo mednarodno priznana merila in smernice za obvladovanje kakovosti. Sledi načelom vodenja kakovosti, ki jih uporabljajo najuspešnejše proizvodne in storitvene organizacije po vsem svetu. V Sloveniji je med najbolj razširjenimi ISO 9001. Certifikat kakovosti je zahteva odjemalcev, vaših strank in kupcev, s katerim jim zagotavljate kakovostne storitve oz. izdelke. Zahteve ISO 9001 preprečujejo nastajanje nekvalitetnih in neustreznih izdelkov v vseh fazah nastajanja produkta. Cilj standarda ISO 9001 je, da vsak produkt ali storitev maksimalno izpolni želje in potrebe kupcev. Hkrati pa lahko uvedete tudi ostale sisteme vodenja, ki jih določajo okoljevarstveni in drugi standardi in tako še povečate svojo učinkovitost.

 

 

S certifikatom do zagotovljenega zadovoljstva

Standard kakovosti certificiranim podjetjem in organizacijam ponuja rešitve pri obvladovanju in vodenju svojega dela. Dejstvo je, da upoštevanje zahtev ISO 9001 in ustrezni certifikat prinašata številne prednosti vašemu podjetju in vašim strankam. Kakovost je namreč ključnega pomena pri ustvarjanju javne podobe podjetja. Obrnite se na nas, če želite obvladovati svoje poslovanje in poskrbeti za zadovoljstvo vaših odjemalcev. ISO mednarodne standarde namreč zgolj razvija, certificirajo pa jih ustrezni organi. Mednarodno znanje sodelavcev Bureau Veritas je podprto z izkušnjami iz lokalnega okolja, certifikat pa lahko pridobite ne glede na velikost vaše organizacije, proizvod ali storitev. Za vas opravimo pregled vašega sistema in ugotavljamo skladnost z zahtevami za želeni standard. Če zahteve ustrezno izpolnjujete, vam za obdobje treh let izdamo certifikat in kasneje poskrbimo tudi za recertifikacijo. Ne odlašajte, bodite prepoznavni in povečajte svojo produktivnost. S pomočjo predmetnega certifikata bo vaše delo govorilo samo zase.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.