Pričnimo
projekt

Razlogi, zakaj investirati v SEO

SEO (search engine optimization) je postopek, s katerim se vaša spletna stran prilagodi tako, da je iskalnikom prijaznejša. Posledica spletne optimizacije je uvrščanje na boljše pozicije med iskanimi rezultati. Boljše pozicije pomenijo večjo prepoznavnost in posledično več obiska. Spletna optimizacija oziroma seo optimizacija spletne strani se deli na on site optimizacijo, ki se izvaja na spletni strani, in off site optimizacijo, ki se izvaja izven vaše spletne strani in izboljšuje prepoznavnost spletnega mesta. Če tudi vi razmišljate o tem, da bi optimizacijo vaše spletne strani zaupali najboljšim, nas kontaktirajte. V podjetju Vsisi d. o. o. bomo poskrbeli, da se boste v zelo hitrem času znašli na visokih pozicijah v iskalnikih. Preberite si nekaj glavnih razlogov, zakaj se splača investirati v SEO.

 1. Da se uvrstimo na visoke pozicije.
  Ko uporabniki spleta v iskalnik vtipkajo ključne besede, poskrbite, da se boste znašli med top zadetki. Na ta način najbolje nagovorite stranke, da ste ravno vi tisto, kar iščejo in potrebujejo. Zavedajte se, da stranka išče vas, to pomeni, da vašo storitev ali produkt potrebuje. Višje kot ste, več možnosti imate, da se bo potencialna stranka odločila za vas in ne za vašo konkurenco.
 2. SEO je najcenejša oblika promocije.
  In ne le to. Je tudi najučinkovitejša. Investicija v spletno optimizacijo oziroma seo optimizacijo spletne strani vam bo dolgoročno prinesla velike koristi. Pravilna, dobra in učinkovita optimizacija bo poskrbela za dolgoročno odlično pozicijo v iskalnikih.
 3. SEO je dobro izhodišče za PPC kampanje.
   Mogoče bi morali razmisliti tudi o PPC (pay per click) kampanji. V sodelovanju z optimizacijo predstavlja odličen način, da se še bolj dokažete. Google vam bo ponudil nizko začetno ceno za klik na vaš oglas, in sicer zato, ker ima Google zelo rad relevantnost. Prav takšna pa bo vaša povezava v oglasu na vašo optimizirano spletno stran.
 4. Spletna optimizacija deluje.
  Odločitev za SEO je pametna odločitev tudi zato, ker deluje zelo preprosto. Ne glede na spremembe, ki jih Google uvaja, metode optimizacije še vedno delujejo in učinkujejo in tudi v bližnji prihodnosti bodo delovale. Glede na razvoj spletnih iskalnikov je malo verjetno, da bi se kaj spremenilo.
 5. SEO je stroškovno učinkovit.
  V primerjavi s stroški ostalih oblik internetnega marketinga ima SEO precej dober odstotek povrnjenih stroškov. Spletna optimizacija je temelj vaše spletne prisotnosti.
 6. Naj vas najdejo!
  Raziskave kažejo, da kar 80 % ljudi pred nakupom preveri mnenja in spletne recenzije. Pričakovati pa je, da se bo ta odstotek še povečal. Če želite, da vas najdejo, investirajte v to. Brez SEO optimizacije spletne strani vas bodo potencialni kupci težko našli, saj bodo našli vašo konkurenco.
 7. Kaj pa konkurenca?
  SEO ni enkratna storitev, SEO je nenehen proces. Če niste aktivni in ne izboljšujete svojih pozicij, vas bo konkurenca kmalu prehitela. Večina vaših konkurentov je verjetno že storila ta korak in investirala v optimizacijo. Izboljšajte svojo pozicijo v Googlu tudi vi.
 • Category :
 • Type :