Povečajte prodajo z optimizacijo spletne strani - SEO

Optimizacija spletne strani (SEO) pomeni pot na prva mesta na Googlu. Danes spletna stran ni več dovolj! Če želite povečati prodajo, potem je najpomembnejše zagotoviti, da vas stranke na internetu lahko najdejo. Glede na podatke VeriSign je vsak mesec registriranih več deset milijonov novih spletnih naslovov (domen) - to je več kot 100.000 vsak dan. Kako vas lahko stranke najdejo v poplavi strani na internetu? Odgovor so iskalniki. Optimizacija spletne strani - SEO, ki je kvalitetna, vam omogoča, da se s svojo spletno stranjo pojavite na prvih mestih na vseh pomembnih spletnih iskalnikih.

 

optimizacija spletnih strani

KLIK za SEO vas loči od 1. strani Googla!

Ali klic na 05 907 59 28.

Google, Yahoo, Bing, Najdi.si in druge iskalnike uporablja miljone in miljone ljudi vsak dan, da najdejo od nasvetov za borzo do športnih avtomobilov. Samo na iskalniku Google se izvede preko 6 milijard iskanj dnevno in ta številka še narašča. Že samo to dejstvo kaže, kako pomembno je biti prisoten med zadetki na iskalnih strojih. Toda le biti prisoten ni dovolj. Potrebno je izvesti SEIO optimizacijo za doseg visokih pozicij med iskalnimi rezultati, da izkoristite visok obisk, ki ga ta mesta zagotavljajo. Kvalitetna SEO optimizacija spletne strani vam zagotovi prav to. Prvo mesto v iskalniku Google.

 

  • Zakaj SEO optimizacija spletne strani z Vsi.si?
  • Kako z nižjimi stroški prehiteti konkurenco na Google?
  • Zakaj je Marles 1. na Google za ¨montažne hiše¨?
  • Zakaj sta za frazo "rolete", Rolete Kosec in Medle 1. in 2. pred vso konkurenco?

 

Kaj je SEO optimizacija in zakaj so nekatere strani med prvimi zadetki, druge pa zakopane 10, 20 ali 100 strani v seznamu rezultatov? 

seo strategijeOdgovor je preprost. Obstajajo posebne tehnike SEO izdelave spletnih strani, ki določajo ali spletni iskalnik sploh najde spletno stran in kam jo postavi med zadetke. Te tehnike se imenujejo optimizacija spletne strani ali SEO optimizacija, ki je iz tedna v teden bolj kompleksna. Danes iskalniki uporabljajo zapletene algoritme rangiranja, ker želijo prikazati le najbolj relevantne zadetke glede na vsebino. Za optimizacijo spletne strani (SEO) potrebujete strokovnjaka, ki razume zahteve internetnih iskalnikov in spremlja procese spreminjanja algoritmov iskalnih strojev. Le strokovnjak vam lahko pripravi spletno stran na način, ki je iskalnikom prijazen. Vaš VSISI marketinški svetovalec vam lahko nudi te strokovne usluge kot del novega projekta ali izjemoma kot del posebne storitve na vaši obstoječi strani. SEO optimizacija spletnih strani vam prinese več ciljnih obiskovalcev in vam omogoči, da izkoristite ves potencial vaše internetne strani. Optimizacija spletnih strani se v grobem lahko deli na "ON SITE SEO" optimizacijo in "OFF SITE SEO" optimizacijo. 

Če se želite pogovoriti o SEO optimizaciji spletne strani (povečanju prodaje), potem nas kontaktirajte še danes in svetovali vam bomo. Nudimo tudi ostale storitve, kot so: Google (AdWords) oglaševanje, izdelava spletnih strani in trgovin, oblikovanje spletnih strani in vpis v poslovni SEO imenik vsi.si.

 

SEO optimizacijo spletne strani nam zaupajo mala in velika podjetja

Alpod Riko hiše Bioplanet logo Jarc logo Rar novi logo Kersan logo Melodija Mengeš logo Hilman logo Vetis logo Music Max logo Okna Kli Logatec logo Mobicom logo Loghouse logo Erjavec logo Bureau Veritas logo Roletarstvo Medle logo Trgos logo Marles logo Alples logo Rem logo

 

 

SEO optimizacija spletne strani za slovenski in poljuben tuj trg